• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k Mistrovství ČR/SR 2015

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Začíná to být dobrá fraška, celá ta kauza stojí na tom že člověk nemůže dát heslo žádné třetí osobě což si DK tým není schopný ohlídat ví to jen proto že Adam sám se přiznal a upřímně začínám o smyslu toho pravidla pochybovat, v praxi to vážně znamená že mé heslo by nemohl znát ani můj bratr nebo sestra protože pravidla to zakazují a je jedno jestli jim jakožto členům rodiny naprosto věřím.
To samé platí u Adama nedal by účet někomu komu by 100% nevěřil, kdyby se na ten účet přihlašovali denodenně 2 lidi byl by to problém, u takhle vyjímečné akce kdy Adam prostě nemohl a předal účet kamarádovi kterému věřil proč je v tom problém, pak kdyby se něco stalo tak jediný poškozený stejně bude pořád Adam protože by bylo poškozeno jeho jméno a určitě by nenadával DK týmu a nepožadoval náhradu za ukradený účet nebo něco jiného protože by mu bylo jasné že to byla jeho vlastní blbost.

Ale už čekám jak se tu po sté zopakuje že pravidla to zakazují, koukal jsem že na SK DK to tolerují i když pravidla všude říkají to samé, administrátor sk dk nějakou dobu učinkoval i zde proč u nás se to netoleruje, aspoň pro vyjímečný případy?
 

DeletedUser

Guest
... že člověk nemůže dát heslo žádné třetí osobě...
v praxi to vážně znamená že mé heslo by nemohl znát ani můj bratr nebo sestra protože pravidla to zakazují a je jedno jestli jim jakožto členům rodiny naprosto věřím.
Ano, je to přesně tak, jak píšeš :)



To samé platí u Adama nedal by účet někomu komu by 100% nevěřil... u takhle vyjímečné akce kdy Adam prostě nemohl a předal účet kamarádovi kterému věřil proč je v tom problém
Nechápu, co na to není pochopitelné a proč by měla být situace výjimečná?

[SPOIL]... kdyby se Kvitové nehodil termín finále, že by také požádala někoho, komu věří, aby ji zastupoval? :D
Otázka zní, kdo by byl vítězem...
[/SPOIL]
 

DeletedUser41543

Guest
Je pochopitelné že kdyby místo kvitové na trávník naklusal berdych tak by tam asi něco nesedělo, ale rád bych aby se tu odpovědělo na otázku jak přijdete nato že z toho účtu nehrál jeho vlastník? Celkem jednoduchá otázka, podle ip ? to nevim jestli to vůbec něco dokazuje... Maximálně kvůli tomu že se dotyčný hráč sám přizná, v tom případě by ste ho měli snad stíhat i v realnym životě že si tohle vůbec dovolil ...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41543

Guest
Dík za super odpověď, tohle vše dokazuje...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser39925

Guest
Negrinko.. samozřejmě že to nijak dokázat nemůžou :D Celé tyto bany za dávání hesla někomu nebo i za double account třeba (pokud se k tomu někdo přímo nepřizná nebo neprořekne) stojí čistě na spekulacích. Přece nikdo nevidí přes tu obrazovku kdo za tím počítačem skutečně sedí a nemůže ti dokázat, že za tebe hraje někdo jiný nebo naopak, že ty hraješ za dva účty najednou...
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Nechápu, co na to není pochopitelné a proč by měla být situace výjimečná?

[SPOIL]... kdyby se Kvitové nehodil termín finále, že by také požádala někoho, komu věří, aby ji zastupoval? :D
Otázka zní, kdo by byl vítězem...
[/SPOIL]

Srovnávat miniturnaj na nějakých divokých kmenech s dost tvrdou real life prací to už není hra pro zábavu, to je blbé srovnání :pardon
 

DeletedUser

Guest
Negrinka:
Pokud máš dotaz na support, jaké metody používají, napiš ticket nebo dotaz přímo adminovi, což je Kozmicz. Uvidíš, co Ti odpoví.
Tady jsme na fóru a my moderátoři ty metody neznáme, natož abychom je prozrazovali.

V některém příspěvku jsem četla, že je to tady fraška. Tu frašku z toho děláte vy (někteří hráči).
Byla jednoznačně porušena pravidla a Vy nejste schopni to chlapsky přijmou a poučit se do budoucna. Raději budete nesmyslně argumentovat, nagativně kritizovat, zaujatě posuzovat a někdy i zesměšňovat a urážet druhé.
Co očekáváte???

Ono je lepší (pomyslně) prásknout dveřmi a říct, to jsou ale neschopáci, nepochopili nic a nemají selský rozum ... než si přiznat: jo, porušil jsem pravidla, příště si dám pozor, že jo?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41543

Guest
Tady nikdo nevylučuje, nebo alespoň já, že porušili pravidla, jen chci vědět jak nato někdo přišel to je všechno... Protože se tohle to pravidlo neobjevilo zatim na žádnym z turnajů jiných online her co sem kdy hrál, a ano pár sem jich hrál... Tam se bere účet jako ta základní jednotka co hraje hru, Vy tady berete jako jednotku toho uživatele co za tím PC sedí, což NIKDY nemůžete ohlídat proto to nikde nikdo v žádné hře nedělá... A když už teda bylo nějaký podezření nebo se ten hráč sám přiznal nechápu v tom případě ten global trest, proč ste ho nevyhodili jen z toho turnaje... Já to nechci řešit přes vaše tickety, protože tam se nic nevyřeší, admin mi tam řekne "Já mam pravdu a takhle to je a tečka" a já s tim nemůžu udělat nic, nemůžu to postnout na forko prostě si můžu utřít slzu. Chci to řešit tady aby ste viděli kolika lidem tohle připadá absurdní. Je tu teda admin který odhodí své ego stranou a napíše tu jak zjišťují že na daném účtu hrají dva tři nebo deset lidí? nebo že tam hraje někdo jiný než předešlé turnaje ? Děkuji ještě jednou

Například na playzone.cz (a opravdu ten web nechci propagovat, mam ho eště míň radši než dk team tomu věřte) což je asi největší herní portál kde jsou turnaje v česku a slovensku, prostě jen vyplníte svoje game id což je buďto steam id (což je pro každý steam účet unikátní) nebo nick svého účtu jako například v league of legends... A jediné co se tam hlídá je to, jestli ten nick/steam id které je registrované a vyplněné v daném turnaji se schoduje s účtem/id který tu hru opravdu hrál... Nikdy tam nemůžete dokázat že na tom účtu hrál někdo jiný, tak chci vědět jakto že playzone což je největší turnajový portál co pořádá Mistrovství čr/sr pro spoustu her, nebo třeba Riot popřípadě Valve tohle ohlídat neumí a nějakej DK tým to ohlídat dokáže. Jak tu už píšu po desáté, IP adresa zkrátka nic nedokazuje a nevím jak jinak se dá přijít na to že je to jiný uživatel na cizím účtu
 
Naposledy upraveno moderátorem:

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Včera jsem se mírně zmýlil když jsem nařknul TT že si s DK týmem nemá co vyčítat protože TT dali global ban hráči který používal opakovaně boty ale ještě vymyslel program který sbíral lidem hesla z počítačů, a tohle bych opravdu považoval za hodné global banu, Adam si zasluhoval max. tak vyřazení z turnaje.

Je to pokus bojovat v bitvě kterou nemůžeme vyhrát, měl jsem za to že DK tým není placený, ale chováte se byrokraticky a řídíte se úplně vším co vedení přikáže, když už tu dáváte příklady z normálního života uvědomte si kolik překážek nám denodeně vytváří naše byrokratická vláda a kolik věcí z toho se snažíme ruznýma improvizacema obcházet, global ban je silný trest na to co Adam pro komunitu udělal.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru