• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k Mistrovství ČR/SR 2015

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Ale tohle je třeba řešit v ticketu, ne tím, že si na fóru začnu stěžovat na strašnou nespravedlnost.
 

DeletedUser41543

Guest
Jak jsem už psal určité prostředky jsou, víc to opravdu není možné upřesňovat.

Šachlíku, ono o tom to právě je, když se někdo poctivě přizná a uzná svoji chybu, místo aby vyřvával jak je neoprávněně trestaný, většinou se potom dá jednat o nějakém kompromisu a mírnějším trestu, jsme lidi a lidi prostě chyby dělají, otázka ovšem je jak se k tomu dotyčný postaví, pokud se k tomu člověk postaví jako chlap "ano udělal jsem chybu trest si zasloužím, ale prosím o shovívavost" dá se o tom jednat.
Pokud ovšem ze své chyby pouze obviňuje všechny ostatní a podle svého názoru nespravedliví systém, těžko se něčeho domůže.

Já nechci nic upřesňovat stačí mi odpověď ano-ne... ale odpovědi se asi nedočkám protože sám vím že je nemožné něco takového zjistit, takže když řeknete že ano, v tom případě lžete když řeknete ne v tom případě tu není co řešit ...
 

DeletedUser38609

Guest
Pavouku :D ... Šachlik to řešil na skype a já to řeším na forku, myslím že to je stejně blbě. I přes to výsledek stejný
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
S horkou hlavou se jedná dost blbě nějak rozumně, a to i já byl včera hodně nepříjemný na spoustu lidí ne kvůli real life ale protože jsem byl vytočený z věcí na DK.
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Já vidím podstatný rozdíl v tom, že šachlík přiznal svoji chybu a domluvil se na nějakém kompromisním řešení, ty v pouze obviňuješ support že tě neoprávněně zabanoval a jen tak mimochodem uznáváš že jsi pravidla porušil, ale stále dokola to bereš jako chybu supportu nikoli svojí.
 

DeletedUser41028

Guest
Souhlasím se supportem, pokud se člověk rozhodne v tomto podvádět dělá to pod plným vědomím a musí počítat s náledky :) :hi

ps: doufám že se brzy uvidíme šachlíčku ale už neblbni :-*
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Je potřeba schladit hlavy - téma uzavírám.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Omlouvám se Biblos, který téma uzamkl, ale cítím povinnost ještě na některé vaše zprávy reagovat, i když někteří z vás mají klapky na očích a stejně si dál budou myslet své...

Budu se samozřejmě snažit odpovídat tak, abych neotevíral další diskuze.

Jo a Kozmi, když už jsi takový bůh a teď jsi teda potřel všechen zločin světa tím svým zablokováním pár hráčů.. Tak co to, že na každém kole několik hráčů spolupracovalo a výsledky většiny čtvrtfinále/semifinále byli domluvené dopředu.. to už ti nevadí?

Vadí, samozřejmě, že nám to vadí, ale dokázat hráčům, že si opravdu pomáhali a že nešlo o náhodu je občas prostě opravdu složité, zejména pokud se domlouvají na Skypu. Neříkám, že to nejde hráčům dokázat, ale bez nahlášení je to téměř nereálné.

Konečně někdo kdo chápe co se tu řeší...
Taky by mě zajímalo jak přijdete nato že na účtu hraje jiný hráč ? podle IP adresy? ale notáááák to přece nic nedokazuje, když se přestěhuju neznamená to že sem účet dal někomu jinýmu... A ano možná je to nepravděpodobné ale když přijedu ke kamarádovi a odehraju si tam kmeny dostanu ban zato že sem to odehrál z jeho ip když bude mít účet na tom stejném světě a nedojde k interakci mezi účty? Proč bych zato měl dostat ban? A opakuju eště jednou ty vaše pravidla si můžete pověsit na hřebík, sou špatně napsaná píšu to už asi po desáté, sou tam nesrovnalosti, jsou nejednoznačné a zastaralé... V dnešní době se prostě nemůžete řídit ipčkem...

Souhlasím, že v pravidlech hry mohou být mezery a některé věty nejsou na první pohled hned pochopitelné, ale zrovna na pravidlo, že každý musí hrát sám za sebe, jsme také upozorňovali v pravidlech mistrovství. Cituji:

"Pravidla jsou stejná, jako na všechna běžné speed kola. Abychom však zajistili, že opravdu bude hrát každý hráč sám za sebe, bude na každém zápasu zakázáno posílat podpory jinému hráči..."

Navíc, stále nevím co je nepochopitelného na větě v pravidlech - "Je zakázáno přihlásit se na účet jiného hráče jinak, než přes ZvD." - Nenapadá mne, jak jinak to formulovat, aby to hráči ještě lépe pochopili, že musí hrát pouze sami za sebe! Pokud máš nějaký nápad, budu rád, když mi ho napíšeš...

Mě jde spíš o to, kdyby Adam nebyl soudný a hádal se do kosti,že hrál on tak jak mu dotvrdite, že za počítačem neseděl on?
Soudím z toho,že Adam sám psal,že se mu termín nehodil. Teď mimo to chtělo by to pravidla trochu obměnit. Je už přeci jen jiná doba a v dnešní době se dá udělat už snad cokoliv. Takže ban pro Adama je podle mého zbytečný. Pročetl jsem si celou diskuzi a ještě žádný admin nenapsal normální důvod banu.A když už na tom trváte,alespoň bych mu uhradil ty Pb,protože ho to taky něco stálo a to ani nemluvím o stráveném času.

Spoustě hráčům se termín nehodil, ale s tím zkrátka museli počítat, nejde vždy vyhovět všem hráčům. Adam se rozhodl podvádět, takže určitě musel počítat s tím, že se mu to může vymstít...

Jo a jinak jde videt jak se v CR rozdavaji bany. Hrac šachlik stejny prohresek, akorat ze on nedostal global a ja ano. Asi podle sympatie pane Kozma?

To ti velice rád vyvrátím. Šachlik dostal blokaci za to, že hrál za jiného hráče v semifinále. Nepodařilo se nám to však podchytit při daném zápasu, takže nemáme žádný důkaz o tom, že tomu tak skutečně bylo. Kdyby Šachlik napsal, že za něj nehrál, neměli bychom žádný způsob, jak mu to zpětně dokázat. Informovace o loginech atd. již nebylo možné dohledat. Jelikož se Šachlik zachoval férově a přiznal se, nevyloučili jsme ho trvale ze všech světů, ale samozřejmě bylo nepřípustné, aby v turnaji pokračoval a proto byl "jen" vyloučen z turnaje.

Cením si toho, že se přiznal, bylo to od něj fér, protože určitě věděl, že bychom neměli absolutně žádnou šanci mu to zpětně dokázat.

Tady nikdo nevylučuje, nebo alespoň já, že porušili pravidla, jen chci vědět jak nato někdo přišel to je všechno... Protože se tohle to pravidlo neobjevilo zatim na žádnym z turnajů jiných online her co sem kdy hrál, a ano pár sem jich hrál... Tam se bere účet jako ta základní jednotka co hraje hru, Vy tady berete jako jednotku toho uživatele co za tím PC sedí, což NIKDY nemůžete ohlídat proto to nikde nikdo v žádné hře nedělá... A když už teda bylo nějaký podezření nebo se ten hráč sám přiznal nechápu v tom případě ten global trest, proč ste ho nevyhodili jen z toho turnaje... Já to nechci řešit přes vaše tickety, protože tam se nic nevyřeší, admin mi tam řekne "Já mam pravdu a takhle to je a tečka" a já s tim nemůžu udělat nic, nemůžu to postnout na forko prostě si můžu utřít slzu. Chci to řešit tady aby ste viděli kolika lidem tohle připadá absurdní. Je tu teda admin který odhodí své ego stranou a napíše tu jak zjišťují že na daném účtu hrají dva tři nebo deset lidí? nebo že tam hraje někdo jiný než předešlé turnaje ?

A ty opravdu čekáš, že ti prozradíme naše postupy, jak odhalujeme podvodníky? Asi chápeš, že kdybychom to zveřejnili, hráči by hledali způsoby, jak naše interní postupy obejít.

Při finálovém zápasu se podařilo odhalit několik hráčů, kteří pravidla nedodrželi. Takže jak vidíš, asi naše postupy, jak odhalit porušení pravidel, fungují...

Tak opět šikovná odpověď kde se neodpoví na to na co jsem se ptal nebo došlo k nepochopení mé otázky protože sem jí napsal trošku zmateně... Tak ještě jednou, Adam dostal ban, neberu v úvahu to jestli se přiznal nebo někde prokecnul nebo bůhví co ještě... Chtěl bych vědět jestli pouze Vy a Vašemi schopnostmi/technologiemi, jste schopni zjistit že za PC na 100% nesedí pravý uživatel jinak než pomocí ip ?

Tak to nebereš v úvahu dost podstatnou věc :-D
Nicméně ano, při blokace jsme si tím byli na 100% jistý. A jak vidíš, nepletli jsme se...

Tak jsem dorazil, zapnul noťas a jdu tedy napsat něco, co mě s velkou pravděpodobností potopí, ale ostatním třeba pomůže.

Shrňme si tedy nějaké věci...

1) Každý hráč by měl hrát za jeden účet v turnaji, v případě, že někdo hraje za více účtů by měl následovat trest v podobě vyloučení z turnaje a zablokování účtu do konce speedu (už i to je myslím pro MS dostačující), nikoliv však vyloučení ze hry na všech herních světech!!

Ee, mýlíš se. Za úspěšné přihlášení na cizí účet je trvalá blokace, zejména jedná-li se o hráče, kteří již v minulosti blokováni byli. A když se podívám na minulost všech zainteresovaných hráčů, potřeboval bych mít asi 8 rukou, abych mohl blokace spočítat na prstech ruky.

1-a) Tímto bodem se provinili - šachlik, kral skorpion, The Best Speed, Legendary Sir Suis, Adams Hahn, skulinka1.
1-b) Ze hry byli vyloučeni - skulinka1, Adams Hahn, I am Back, Wotan Grimmzahn, kral skorpion (+ jejich některé další účty a další hráči, kteří za ně případně hráli) + zřejmě The Best Speed.

1-c) Ano, mezi vyloučenými nevidíme nick můj, tedy šachlik. A důvod? Přiznal jsem se ještě předtím než jsem dostal ban, protože se mě Kozmicz ptal, zda jsem hrál za někoho jiného. Napsal jsem, že ano a napsal mu jeden nick za který jsem hrál v semifinále (avšak mimo to jsem vyhrál i čtvrtfinále za The Best Speed). Myslím si však, že by se přiznal každý kdyby měl tu možnost.Důvod, proč jsi nebyl trvale vyloučen ze hry jsem již popsal výše...
Co z toho plyne? Všichni by měli dostat stejný trest - tedy stejný jako já. Přijde mi to vůči ostatním dosti neférové.
Tolik tedy první bod k zamyšlení.

Důvod, proč jsi nebyl trvale vyloučen ze hry jsem již popsal výše. Avšak máš-li pocit, že bys měl dostat také global ban, napiš mi ticket. Mohu svůj projev dobré vůle vzít zpět...

2) Na turnaji bylo zakázáno spolupracovat, pokud by se prokázalo, že některý z hráčů spolupracuje, tak bude ihned diskvalifikován.
2-a) Je pěkné, že to bylo napsáno v pravidlech turnaje, ale pohlídáno to nebylo vůbec!
2-b) Je sice pěkné, že píšete, že nejdůležitější kolo, tedy finále, bylo pohlídáno výborně, ale co naplat, když se celou dobu spolupracovalo? Nechci nikoho jmenovat, proto vše vezmu na sebe a vyjmenuji věci co jsem udělal já (avšak spolupracovali všichni - o tom žádná. Takže například jsem dával některým hráčům časy dopadů útoků protivníků, útočili jsme organizovaně, celou dobu jsme všichni věděli co má kdo za armádu, v semifinále jsem dokonce zásoboval surovinami některé hráče, abych vyřadil hráče, které jsem nechtěl ve finále. Takto to dělali všichni a vy tu napíšete, že nejdůležitější kolo bylo pohlídáno, to je k ničemu, když se vše důležité odehrálo již v průběhu turnaje.

Jak jsem již napsal, uhlídat to je téměř nemožné, ale to neznamená, že je to povolené. Když se dva hráči domluví na Skypu a zaútočí na stejného hráče, jak jim dokážeme, že je to domluvené? Hodně těžko! Samozřejmě, kdyby byly útoky koordinované a opakované na vteřinu přesně, mohl by to pro nás být důkaz, že jsou hráči domluveni. Takže jak jsem již napsal, to že je to těžké hráčům dokázat, neznamená, že to hráčům povolíme...

Je opravdu úsměvné, že tu píšeš, že to dělali téměř všichni (a přitom se je snažíš bránit), dáváš mi tím alespoň najevo, že blokování hráči opravdu nehráli fér a zablokování byli právem...

Závěrem? Jsem rád, že celý Support přistoupil k mistrovstí opravdu zodpovědně. Bylo tu totiž spoustu hráčů, co si chtěli užít mistrovství, zaválčit s nejlepšími hráči a porvat se o nějaké zajímavé umístění. Bylo tu spoustu hráčů, co hrálo fér a bojovalo fér i když vědělo, že někteří hráči zrovna příliš fér nehrají. Čest takovým hráčům! Jsem rád, že se ve finále na předních pozicích právě takoví hráči umístili a je škoda, že se někteří hráči rozhodli pokusit ovlivnit mistrovství tím, že hráli za někoho jiného či se domlouvali na vyřazení jiných hráčů.

Co dodat uplně závěrem? Snad jen - "Každému, podle jeho zásluh..."

 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru