• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 70

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Zamykat kmen hned od začátku by určitě nebylo moc dobré řešení. Jak tu napsal Antiopa, hráči během předregistrace těžko poznají, kdo jak hraje a určitě nechceme, aby třeba hráč měl chuť hrát aktivně, ale po týdnu zjistil, že si vybral špatný kmen a nemá už nic jiného na výběr. Pro takového hráče nemá smysl hru nadále hrát, když jeho vedení v kmenu skončí. Zamknout kmen by tak dávalo smysl až po několika dnech, nehledě na to, že kmeny se postupem spojují, oddělují a na to je potřeba zkrátka ten nějaký čas, než se to zformuluje do finální podoby.
 

No More Dreams

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
30
Povoliť viacero účtov je najväčšia kravina aká sa dá urobiť, buď by som si staval účty pomocou bota a netrápilo by ma, že by dostali tie kontá ban pretože stále by som mal svoj "main" a vesky by som si jednoducho zabral, alebo keby sa dával ban na IP adresu, tak by som si mohol vygenerovať okolo seba barbariek koľko len chcem...
 

Deleted User - 3525237

Guest
Barbarky by byl ten nejmenší problém:) - to už by vážně nikdo nevěděl s kým vlastně hraje a nejeden kmen by se mohl nadít překvapení, kdyby jeho "loajálního" hráče přes noc zabrali červení, kde hraje navážno "hlavní účet".. Rostla by podezřívavost a nedůvěra..
- a když sme u těch barbarek... co zdvojnásobit množství? (to už tady u nějakýho světa bylo..)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

krenek75

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
chci navrhnout toto.
dvou týdenní ochrannu,aby se stačila vesnice trochu zabezpečit
rozesílání surovin po dvou týdnech
přechod hráčů až po začátečnické ochranně-tj 2 týdny
nastavení rychlosti na výrobu surovin-začít na minim.4 lvl
Děkuji za odpovědi.
 

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
Ahoj:).Já bych udělal svět kde nebude hlavně dovolený sdílení připojení.....a zrušil bych i zástup v dovolené,v režimu dovolená by šla ale nastavit na 6 hodin denně.Samozřejmně žádný noční bonus...A svět bych dal na dominaci 60 procent mapy....Max členů ve kmenu 12.Kmen by šlo opustit prvních 90 dní světa pak už ne..Joo a udělat svět kde bude aspon 80 barbarek na hráče k tomu ..To by byl masakr vystavbu barek urychlit a max body na barku 5000.Dát svět ale s věžkama ,nebot při tom mým uceleným návrhu by to bez věží hrát nešlo:).Jsem přesvědčenej že pokud by měl svět toto nastavení takt byl by velmi oblíbený,hrál by se dlouho a innogames by si taky přišli na své......... prachy by se z toho těžily tak dobře jako z ropy :Jester
 
Naposledy upraveno:

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Byl bych určitě spokojen, kdyby byla dominance 100% aspoň by svět neskončil za rok... A myslím si, že většina bude souhlasit, teď to prostě končí hodně brzo..
 

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
Tak dominace 100 procent:)By byla opravdu zábava:).No já těch 60 tam navrhoval z toho důvodu že by kmen mohl mít jen těch 12 hráčů....A myslím si že i by to měli taky hodně těžký to dokázat....Přijde mi ale že spíš hráči chtějí rychlejší konce..Ted mi to potvrdila i ta 66...Raději se vzdají možnosti svět vyhrát, jen aby netrval například 4 roky..aspon tak mi to někteří několikrát argumentovali:cool:
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Je to tak, hráči mají raději rychlejší světy, protože svět ztrácí smysl v době, kdy je už téměř rozhodnuto a jen se zabírají barbarky či drobní hráči, aby se dohnala dominance. V tomto směru se spíše podřídíme většině a nebudeme nastavovat 100% dominanci.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Od doby, kdy PÚ je pay to win a upozorňuje mailem/SMS na přicházející útoky, to stejně nemá své kouzlo. I kdyby to byla funkce pro všechny účty, je to nesmysl jdoucí proti podstatě hry.
 
Nahoru