• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěžím

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Držte se prosím tématu. Vše ostatní včetně vašich neustálých narážek na toho druhého směrujte jinam, popřípadě do soukromé konverzace, protože na tyto vaše slepičí války tu není nikdo zvědavý.
 

DeletedUser33829

Guest
Deynore, už první jeho příspěvek byl off topic, ta první větička byl jen takový balast. Pamatuju si, že když jsem končil s Da Octopussem a Alexem na jednom světě, tak se nám tu smál, sám tam pak skončil a od té doby tu jen nadává na DK.:D

Jediná zajimavá diskuze tu pro mě byla jenom v topicu výherního příspěvku a myslím si, že čtenáři se mohli dozvědět nové informace a jsem moc a moc rád, že Biblos a rasty.tom tuto diskuzi zaspali. Jestli necháš lidi psát mimo téma v uzvařeném topicu, tak pak nic nezamykejte nebo nic nenechávajte vzniknout, tak jak si Biblos napíše do uzamčeného tématu. Na druhé to už by byly texty, že téma je uzavřené a ať o tom nepíší jinam.:/

Včera jsem byl na přednášce jestli Ježíš Kristus byl skutečná postava. Pokud opustíme náboženství a budeme chtít jasný historický důkaz, jestli žil či nežil, tak nejsme schopni stoprocentně dokázat ani jedno.
 

DeletedUser40852

Guest
Kde na foru nadávám na DK? Jak návštěva přednášky souvisí s tématem? Nebo se jen chlubíš že tě někam pustili?
Jinak koukám že já ti škodim, Biblos si dovolil napsat do vlákna kam ty nemůžeš a to tě štve.
Jinak je vidět, jak tu pláčeš a žaluješ.
 

DeletedUser33829

Guest
Pokud Ti neslouží paměť, ta já Ti nic vyhledávat nebudu, to už jsem udělal několikrát v minulosti, k ničemu to nevede, akorát ke Tvému přeskakování a zamlouvání, tudíž je na to naprosto zbytečné, jak jednou se lidem směješ, že končí (jenom tedy strávíš na světě měsíce navíc, a pak už tam nejsi :D), jindy se zase vysměješ, že hrají DK a zase si ani nezjistíš, jestli DK hrají, kde hráli a kolik mají vesnic. Jediné co jsem hrál po dlouhé době byl akorát svět 54, kde jsem získal runovku (to Ty jsi nikdy neměl :D) a na s55 jsem získával PB.
Přednášky jsou z podstaty veřejné, ať se konají kdekoliv a jsou pořádány za jakýmikoli účely kýmkoliv a jen výjimečně se platí, zrovna včera na youtube mi vyskočila reklama, že v Praze bude mít přednášku finančník z Wall Streetu. Tak si o tom něco zjisti, neseď doma na hýždích u DK a nemusíš mít tady hloupé narážky.;) Nebo závidíš, že se dají zjišťovat zadarmo informace a Ty trčíš doma? :D

Ježíše, resp. kříž tady vzpomněl vítězný autor a bavili jsme se o tom. Ty jsi na myšlenky té diskuze stejně nenavázal, což ani nebylo Tvým účelem, tím bylo tady zneužít tuto záložku a jít útočit proti mně a teď tu máš narážky, jak souvisí Ježíš se soutěží? Ach jo. Tantalena, Dragonlady to tady čtou určitě, kteří tam psali také a Biblos si asi nejspíše dříve či později to tady přečte také třeba i výherce, který na to reagoval také.
 

DeletedUser33829

Guest
Když se blíží Vánoce a konec roku, tak by to chtělo soutěž na ta témata... Navrhněte vlastní adventní kalendář... složit vánoční básničku... blahopřání originální (nakreslit i napsat?)...napsat jak byste si přáli prožít Štědrý večer... napsat příběh, který se dotýká Vánoc či Silvestra...
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Díky za návrhy, určitě něco vymyslíme a brzy oznámíme novou Vánoční soutěž. :Good
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
Adventní kalendář by mohlo udělat INNO :) na každý prosincový den jeden bonus do inventáře (jako byli v těch minihrách).
 

DeletedUser40852

Guest
Tak to asi neudělají. Takový kalendář už je celoročně - denní bonus. Pochybuji, že by dávali něco navíc.
 
Nahoru