DeletedUser31120 Guest 3. lis 2011 #51 zeli999 napsal/a: Nejde jen o tom na, jaké úrovni, ale i originalitu atd. Klikněte zde pro zvětšení... zeliku gratuluji
zeli999 napsal/a: Nejde jen o tom na, jaké úrovni, ale i originalitu atd. Klikněte zde pro zvětšení... zeliku gratuluji
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.135 4. lis 2011 #52 Také gratuluji vítězům. Jen poznámka - v zadání bylo, že má být obrázek doplněn vtipným textem - a text, co k obrázku vymyslel Zelí999 to splňoval plnou měrou.
Také gratuluji vítězům. Jen poznámka - v zadání bylo, že má být obrázek doplněn vtipným textem - a text, co k obrázku vymyslel Zelí999 to splňoval plnou měrou.
Malekith Guest 4. lis 2011 #54 ale já neříkám že si to nezasloužíš > sám jsem vůbec s výhrou nepočítal jen říkám, že jsem čekal že to bude 50% hodnocení obrázku a 50% hodnocení textu :hi
ale já neříkám že si to nezasloužíš > sám jsem vůbec s výhrou nepočítal jen říkám, že jsem čekal že to bude 50% hodnocení obrázku a 50% hodnocení textu :hi