• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži Kalendář 2012

DeletedUser

Guest
Zdravím opeť tady nwm či jsem správne pochopil či to psal name ale že jsem používal CTR + C a CTRL +V tak ten fakt o grafike netuši .. protoze nahetno říct tohle je fakt o sile ... ale dobře vyhrál ten "nejlepší" nebudu se hádat a co jsem čítal jako pozadi .. to bylo se stavim 10x ťažší udelat jak nekterí výtezný kalendáře ... kdyby tu byl nejakej schopnej grafik co umi hodnotit prácu co jsi stým dal záležat výsledky by byli jiné no ale nechme to tak co se stalo stalo se ... :blush :yes
 

DeletedUser34342

Guest
Nechápu, proč pořád brečíš nad rozlitým mlékem...
O to víc by ses teď měl snažit při nejbližší příležitosti a v další soutěži dokázat, že máš na to být nejlepším.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Tady se darmo nekedo bude snažit i tak to vyhraje Skicár tak načo
 

DeletedUser32568

Guest
asi tak...já se předtím radši nesnažil to dokončit a ani nebyl čas...
 

DeletedUser11059

Guest
Tady se darmo nekedo bude snažit i tak to vyhraje Skicár tak načo
Ponožko, nezlob se na mě, ale to že někdo obhajuje cizí práci a líbí se mu ještě pochopím, ale když už někdo říká, že ta jeho je nejlepší .... .
Proč to nechceš pobrat tak, že když Tobě dalo takovou práci vytvořit to Tvé pozadí, jiní by ho měli za 10 minut a proto jim připadlo fušerské, žes neudělal pro každý měsíc jiné, aby Ti to dalo tolik práce, kolik tvrdíš? Pro někoho je to záslužné, že to trvalo tak dlouho to vytvořit, pro jiného amatérské, že to trvalo tak dlouho, tohle vytvořit. Nechci tím snížit Tvé úsilí, ale pořád nechápete o co jde v soutěžích. Ne o dobu a pracnost, ale o výsledek. A hlasujícím se nejvíce líbily výsledky, které se umístily.

Nebo říkáš, že i druhé a třetí místo je nezasloužené, protože jsi třeba mohl zkončit až pátý a ačkoliv by ten, kdo vyhrál nebyl nikde umístěn, stejně bys na body (a tím i umístění neboli zviditelnění) nedosáhl? Čili všichni jsou fušeři, jen Ty si zasloužíš vyhrát?
Ale co, osobně jsem zvyklý přijmout kritiku a pokud se někomu (a ředevším většině) moje práce nelíbí, namísto toho, abych kopal kolem sebe, jak jsem poškozen, se spíš zamyslím, co jsem udělal špatně a snažím se zdokonalit. Takovýmto přístupem se podle mě moc zlepšovat nebudeš, jen spíš zamrzneš na nějakém bodu a nikdy nic nevyhraješ.

Jak říkám, opravdu ještě chápu, když někdo říká, že práce tamtoho se mu líbila víc, ale už moc nechápu, když autor za každou cenu hájí to své, aniž by byl profesionál.
(a pořád to bude dokola, nerozhoduje snaha, ale výsledek ..... možná až jednou vyhlásíme soutěž, která bude moct být nějak kontrolovatelná o snaze, komu bude trvat nejdéle vytvořit kvalitní pozadí pro obrázek, pak třeba vyhraješ na plné čáře a nebo Tě ještě někdo trumfne a zase to bude špatně, chjo, to je prekérní situace)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser32568

Guest
druhý místo je zcela oprávněný, třetí taky, ale první vůbec...
 
Nahoru