Takhle
ad 1) Primárně nejde o fórum, ale o trapnou cenzuru a část příspěvku mi byla smazána. Na mrtvém fóru mi tu musí někdo mazat tři řádky o Babišovi. To bolí smíchy.
ad 2) Od změny fóra vloni v létě do mezisvátéčního období jsem tu byl jednou či dvakrát. Neboj se, bez fóra umím žít. Teď jsem tu byl častěji, ale protože jsem byl na s51 a byl DK sraz. Teď tu momentálně nic zajímavého nenÍ.
ad 3) FB nemám, není důvod, kdysi jsem chtěl, tedy před 9 lety už, to bych se vsadil, že Ty jsi o něm ještě ani tenkrát nevěděl, ale nějak jsem se na to vykašlal, a pak se mi to zhnusilo, kdy tam byl kdekdo. Navíc FB také cenzuruje, ovšem politicky, jasně že jej online hra a její správci mu jsou ukradení.

ad 4) Na internetu existuje spousta možností a prostředků jak sdílet a vyměňovat názory. Myslet si, že chodím jenom sem je hodně naivní a brečet nad tímto fórem, jednom z nejvíce totalitních po celou dobu existence, nebudu, už zanikla i fóra mi milejší, i když je fakt, že tady jsem strávil hodně času, asi i nejvíce.
Takže se neboj, že by mi to udělalo čáru přes rozpočet, stejně už tady není pro koho co šířit a sdílet, takže to vyjde nastejno, ale to nebylo to primární o čem jsem psal.