Totálně znechucen
O tom, že nevyhraji jsem si myslel od počátku, proč by taky měl vyhrát někdo, kdo tu nešíří chválu, ale napíše něco kriticky, i když je to k věci a má to opodstatnění, pro rozhodující je to jak vidno irelevantní.
Jelikož ani nikde de facto nehraji, tak bych opravdu ani nevěděl co dělat s výhrou a jiným soutěžícím by se hodila jistěji více.
Určitě neexistuje žádná souvislost a je to jen dílo náhody, že vítěz zde opěvuje našim skvělým DK Týmem. To je jen náhoda.:great Ale i jako náhoda má právo na to, aby byla zmíněna.:great
Jak jsem napsal, ještě před vyhlášením vítěze,
dle mě nejlepší to měl drekt, dal si s tím práci, měl propracované vzorce a šlo vidět, že si s tím dal opravdu záležet a chytl se do toho. Navíc si myslím, že samotná idea, idea sama o sobě, byla od něho nejlepší, lepší jak ostatní včetně mojí.
Nebudu a nevidím, jak jiní, psát samou samochválu a med kolem huby, na to nevidím důvody, píši to jak to beru, jak to cítím.
Pravidla soutěže byla:
jméno jednotky (jméno jednotky si zkuste vymyslet sami). - super, zvládli všichni:great
• popište jednotku a vymyslete všechny její náklady, bojové hodnoty atd. (podle tohoto vzoru). - bohužel, ale většina nezvládla, a kdybych nenapsal jak to funguje, že ono ta čísla nejsou dílem náhody, tak ani nevím nevím, jestli by to někdo splnil:blush
• vytvořte grafický návrh (graficky jednotku můžete vytvořit v počítači nebo také nakreslit, namalovat, udělat koláž, využít můžete stávající jednotky ze hry ...). -
nechci se nikoho dotýkat, ale všichni, kromě mě, kopírovali z netu.:wacko
Vytvořená práce musí být Vaším dílem, je zakázané kopírovat cizí díla jiných autorů odkudkoliv z internetu! (Netýká se upravovaných obrázků ze hry.)
Může mi někdo vysvětlit, tady tuto
stránku? Dokonce stáhnutí tohoto obrázku je
zpoplatněno!
Takže já byl jediný, kdo dodržel pravidla soutěže, ale nevhyrál jsem, jak nečekané.:wacko
Dokonce i landora1 použila obrázek z netu a to se stala členkou.....

ardon
Díla, která porušovala pravidla zde bez problémů zůstala, žádné vytvořené dílo nebylo ze soutěže vyloučeno, jak pěkné, zajímavé, že já jsem na herním světě se mi stalo něco přesně opačného.:wacko
Takže s dodržováním pravidel, žádná námaha, vzorce si naflákat od boku, a i když hrajeme hru ve středověku, tak jednotka má automatickou pušku. Fíha, příště by to chtělo atomovku nebo rovnou vesmírný kocáb.
Jistě je jen náhodné, že soutěž běžela nějaký ten den a byla zde díla k novým řadovým jednotkám, a až Shedd zde vymyslel nějakou speciální jednotku, tak se to tu začalo hemžit už jenom specialitkami, žádná obyč jednotka. Shedd tuto soutěž posunul úplně někam jinam a je jen náhodné, že jej doslova všichni v tomhle opakovali.
Všechno jsou to jen náhodné okolnosti... Není jich už nějak, až moc, natož aby náhody byly opravdu jen náhody?:rofl
Anketa k soutěži pro hráče nemá žádnou vypovídající hodnotu a čím se řídí DK Tým, no to se psát přece nemůže v rámci svobody tohoto fóra.
Co na závěr?
Až bude literární soutěž, nevymýšlejte básničky, vítězné dílo v poslední soutěži mělo problémy s rýmy a kopírovalo K. H. Máchu.
Až bude něco spojené s hrou nasaďte do toho jaderné elektrárny, jaderné zbraně a mrakodrapy.
A na léto??????????
Na léto to chce nějakou bombastickou soutěž, nějakou mega akci, tak velkou, že dopadne tak, že ji v září zde vzpomenout bude bráno jako provokace a bude se pracovat na tom, aby se na ni zapomnělo.:rofl
[SPOIL]
To jsem si myslel, že se pravidla musejí dodržovat, on DK Tým má pořád potřebu mi všude dávat za pravdu, už na herním světě mi to dal, v toolu a teď zde taky, že to funguje jak píši já.

[SPOIL]Příště jestli bude něco podobného, tak to vložím na konec termínu a přes někoho jiného, abych si otestoval objektivnost...:hi[/SPOIL][/SPOIL]