• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

  • Zakladatel vlákna DeletedUser36491
  • Vytvořeno

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
No lamac gratulujem:hi Teraz už mi len poslať ako darček pár PB z tvojej výhry.:rofl

Já si myslím, že se na tyto případy vztahuje 100% TZD ( tantalenova zlodějská daň :rofl ).
Ale obecně, je pravda, že velmi zajímavých výtvorů zde bylo více, myslím, že zrovna u této soutěže se neukázalo odměnění jednoho hráče jako spravedlivé řešení. Na druhou stranu, o to větší motivace pro ostatní do následujících soutěží :) Další možností, jak vyhrát PB, je hrát speedy, teď mi na ně Lamač moc nebude chtít chodit :D
 

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
32
však buď ráda, alespoň si na těch speedech pořádně zahrajete :D :D
A jaká bude další soutěž? ;)
Jsem slyšel že ji vyhraju :yes:yes
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
RÁD :D No, já už moc speedy nehraji a chci, aby je hlavně hrálo co nejvíce lidí. Kdyby mi šlo o to, aby tu hráli co nejhorší hráči, to vím, jak zařídit, ale proč bych to dělal...
Já slyšel, že se nejspíš nezúčastním.
 

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
32
Sorry, chlape :D
speedy budu hrát o prázdninách, už jsem si kopil pb, aby to šlo líp :D
a proto chci vyhrát soutěž, abys nemusel pb příště kupovat.. ale pssst ;)
 

DeletedUser36491

Guest
Lamaci, gratuluji, vedl jsi se dobře.
Doufám, že ti co nevyhráli i Lamac, že budete se zúčastňovat dalších soutěží, máme jich v plánu hodně, takže se těšte.
A už radši mlčím, abych se neprokecl.
 

DeletedUser16561

Guest
Lamač nezabudni zaplatiť daň z výhry 25 %. Treba to poslať na nick Malkin333. Hlavne čím skôr, lebo pošlem exekútorov.
 

DeletedUser33829

Guest
Totálně znechucen

O tom, že nevyhraji jsem si myslel od počátku, proč by taky měl vyhrát někdo, kdo tu nešíří chválu, ale napíše něco kriticky, i když je to k věci a má to opodstatnění, pro rozhodující je to jak vidno irelevantní.

Jelikož ani nikde de facto nehraji, tak bych opravdu ani nevěděl co dělat s výhrou a jiným soutěžícím by se hodila jistěji více.;)

Určitě neexistuje žádná souvislost a je to jen dílo náhody, že vítěz zde opěvuje našim skvělým DK Týmem. To je jen náhoda.:great Ale i jako náhoda má právo na to, aby byla zmíněna.:great

Jak jsem napsal, ještě před vyhlášením vítěze, dle mě nejlepší to měl drekt, dal si s tím práci, měl propracované vzorce a šlo vidět, že si s tím dal opravdu záležet a chytl se do toho. Navíc si myslím, že samotná idea, idea sama o sobě, byla od něho nejlepší, lepší jak ostatní včetně mojí.;)

Nebudu a nevidím, jak jiní, psát samou samochválu a med kolem huby, na to nevidím důvody, píši to jak to beru, jak to cítím.

Pravidla soutěže byla:
jméno jednotky (jméno jednotky si zkuste vymyslet sami). - super, zvládli všichni:great
popište jednotku a vymyslete všechny její náklady, bojové hodnoty atd. (podle tohoto vzoru). - bohužel, ale většina nezvládla, a kdybych nenapsal jak to funguje, že ono ta čísla nejsou dílem náhody, tak ani nevím nevím, jestli by to někdo splnil:blush
vytvořte grafický návrh (graficky jednotku můžete vytvořit v počítači nebo také nakreslit, namalovat, udělat koláž, využít můžete stávající jednotky ze hry ...).
- nechci se nikoho dotýkat, ale všichni, kromě mě, kopírovali z netu.:wacko

Vytvořená práce musí být Vaším dílem, je zakázané kopírovat cizí díla jiných autorů odkudkoliv z internetu! (Netýká se upravovaných obrázků ze hry.)

Může mi někdo vysvětlit, tady tuto stránku? Dokonce stáhnutí tohoto obrázku je zpoplatněno!

Takže já byl jediný, kdo dodržel pravidla soutěže, ale nevhyrál jsem, jak nečekané.
:wacko

Dokonce i landora1 použila obrázek z netu a to se stala členkou.....:pardon

Díla, která porušovala pravidla zde bez problémů zůstala, žádné vytvořené dílo nebylo ze soutěže vyloučeno, jak pěkné, zajímavé, že já jsem na herním světě se mi stalo něco přesně opačného.:wacko

Takže s dodržováním pravidel, žádná námaha, vzorce si naflákat od boku, a i když hrajeme hru ve středověku, tak jednotka má automatickou pušku. Fíha, příště by to chtělo atomovku nebo rovnou vesmírný kocáb.

Jistě je jen náhodné, že soutěž běžela nějaký ten den a byla zde díla k novým řadovým jednotkám, a až Shedd zde vymyslel nějakou speciální jednotku, tak se to tu začalo hemžit už jenom specialitkami, žádná obyč jednotka. Shedd tuto soutěž posunul úplně někam jinam a je jen náhodné, že jej doslova všichni v tomhle opakovali.

Všechno jsou to jen náhodné okolnosti... Není jich už nějak, až moc, natož aby náhody byly opravdu jen náhody?
:rofl

Anketa k soutěži pro hráče nemá žádnou vypovídající hodnotu a čím se řídí DK Tým, no to se psát přece nemůže v rámci svobody tohoto fóra.

Co na závěr?
Až bude literární soutěž, nevymýšlejte básničky, vítězné dílo v poslední soutěži mělo problémy s rýmy a kopírovalo K. H. Máchu.

Až bude něco spojené s hrou nasaďte do toho jaderné elektrárny, jaderné zbraně a mrakodrapy.

A na léto??????????

Na léto to chce nějakou bombastickou soutěž, nějakou mega akci, tak velkou, že dopadne tak, že ji v září zde vzpomenout bude bráno jako provokace a bude se pracovat na tom, aby se na ni zapomnělo.
:rofl
[SPOIL]
To jsem si myslel, že se pravidla musejí dodržovat, on DK Tým má pořád potřebu mi všude dávat za pravdu, už na herním světě mi to dal, v toolu a teď zde taky, že to funguje jak píši já.:D
[SPOIL]Příště jestli bude něco podobného, tak to vložím na konec termínu a přes někoho jiného, abych si otestoval objektivnost...:hi[/SPOIL][/SPOIL]
 
Nahoru