• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

  • Zakladatel vlákna DeletedUser36491
  • Vytvořeno

DeletedUser33829

Guest
Aha, takže, když někdo nenapíše gratuluji či blahopřeji apod. tak je to hned rýpání.:blush

Možná bys mohl se dívat na jednotlivé argumenty, než to, že se Ti nelíbí to číst. Ač jsem tu dávno napsal, že mě body jsou putna, tak pořád mají někteří podezření, že mi jde právě o ně.:pardon

S vzorci pravdu máš či nemáš? Toť otázka, pač já si nejsem jistý ani jedním, protože v pravidlech vzorce byly. Můžeš napsat, že se v tom nikdo takhle nehrabal, a že si se systémem vzorců nikdo hlavu nelámal, ale byl v pravidlech odkaz na jednotku, že to má sloužit jako vzor a v ní ten systém je, jestli si toho někdo všimne či nevšimne, je další věc a jelikož všechny jednotky mají stejný systém, tak vlastně by bylo dosti zajímavé, kdyby nová jednotka jej neměla.

Co se týká Tvého vypravěče, tak se mi ten nápad líbil, kdybych si měl vybrat mezi vítězi ankety, tak se mi více líbilo Tvé dílo, vytýkal jsem Ti, ale tu morálku, potože tam už to šlo hodně do extrému. Bral bych, kdyby mi někdo řekl, že to řeším zbytečně moc, na to že se nic nerealizuje, ale to tu nikdo nenapsal, jenom samé blbosti vytýkáte. Tak jsi mohl mít vypravěče dříve, psal jsi do diskuze, že něco chystáš v době, kdy já svoji jednotku neměl, jen nevím proč někteří, kteří mají nápad to hned nezveřejní? Pak by se tenhle bod nemusel řešit, stejné to bylo v básní s písmenem é na začátku slova. Netvrdím, že nejsem jediný koho něco napadnout může, tak jako bleskosvod napadlo více lidí bez toho aniž by to věděli, ale pak nechápu proč dotyční vyčkávají, a pak tvrdí, že oni to už měli v době, než já o tom psal.:pardon Jak úsměvné, ba komické by bylo, kdybys přišel do trafiky nebo lépe do budovy Sazky, s tím, já si tedy nevsadil, ale věřte mi, já si včera napsal na papír čísla před slosováním a ona vyšla, tak byste mi měli vyplatit těch 100 milionů.
Po válce se říkalo takovým lidem barikádníci z 10. května.:D

Jasně, směje půlka fóra alá 2 lidi.
O tom kdo je vítěz, je zde napsané, tak nevím proč něco takového píšeš, že chci abych byl prohlášen za vítěze?:scratchNa to hlavní, že vítěz porušil pravidla mi povíš co? A já se tím nesnažím dosáhnout revize výsledků, já čekám onu upřímnost, že pravidly se prostě zde v rámci této hry, nejen dotyčné soutěže nemá smysl moc zabývat, protože se kroutí jak se komu zachce. Buď se zde může bavit k smysluplným věcem, ale Ty si z toho děláš akorát bezmyslné výkřiky do tmy, věci, které jsou naprosto bezúčelové, tohle zde neslouží k demagogickým výkřikům. Ale ono celkově to asi nemá smysl, protože jsi odbočil a zatáhl do toho nesmysly.


Proti Biblosovi nic nemám, akorát mě dostala jedna jeho hláška, na které jsem jen tak mimochodem ocenil upřímnost.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser35385

Guest
Shedee alias aririkutete pis trošku menej nechce sa mi tolko čítať.:shout
 

DeletedUser31120

Guest
Nic sem neporušil prosimtě jdi někam já se nechci hádat ...

Jen ti vadí že si nevyhrál ... ale o to v té soutěži jde nemůže vyhrát každý ...
 

DeletedUser34582

Guest
Ach deti :D nevyrastiete čo ? :D ( nežeby som sám nebol :D )
Inak taktiež gratulujem :)
 

DeletedUser35385

Guest
Ti sa tu aj zjavíš drektíček:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser35385

Guest
Tak sa zapajaj do reči somnou:D Zmisel konverzácie memusi byť. Hlavne že kominikujes.:rofl
 
Nahoru