• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

DeletedUser

Guest
Jsem ráda, že jsme si nakonec vzájemně porozuměli. Ono je to písemnou formou někdy těžké :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser37060

Guest
hele, stejne som mal vyhrať ja... :D

Ja som názoru že rozhodčí odviedli dobrú prácu. Hoci nie tak dobrú ako súťažiaci, ale treba uznať, že to fakt mali ťažké... Pozadie banneru podľa mňa nehrá žiadnu rolu, pokiaľ sa to leto dalo zobraziť inak.
Mne sa všetky výherné bannery páčia a určite si zaslúžili vyhrať. Ja sa iba nedokážem stotožniť s poradím v akom sa umiestnili :D
 

DeletedUser

Guest
Andysku,
doufám, že to brzy rozdýcháš :D
[SPOIL]Já se třeba nedokážu ztotožnit s problémy, které mají lidé zemí třetího světa a ti jsou, myslím si, ve větším průšvihu :pardon[/SPOIL]
 

DeletedUser37060

Guest
:mocking no ovšem, medziľudské vzťahy už nikoho nezaujímajú :D
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
260
Tiež sa pripájam ku gratulácií výhercom a poďakovanie všetkým zúčastneným :)
 

DeletedUser

Guest
Záleží na vkusu no, jen mě zarazilo, proč by mi zrovna mělo uškodit to, že jsem použil pozadí z jiné hry.
Viz.
[SPOIL]Ono je to vyhodnocení vždy obtížné, řekl bych že někomu v hodnocení uškodilo že použil pozadé z jiné hry, jinak by bylo pravděpodobně hodnocení trochu jiné, přeci jen bylo v zadání baner na DK ne na TW 2.[/SPOIL]

K tomuto:
[SPOIL]V zadání bylo: že soutěžící musí použít motiv DK, nikoliv nějaké další hry firmy InnoGames.[/SPOIL]
[SPOIL]
l3sbEbr.png
[/SPOIL]
Bráno zleva: 1. Font lucidabl - pokud se nemýlím, tak to je nejspíše oficiální font co se používá na DK
2. Znak na štítu - resp. celý štít
3. Havran

A pozadí mohlo býti libovolné, takže snad je fuk jestli tam dám toto nebo pláž.
Sluníčko tam svítí, jas a kontrast je upraven, aby to trošku zářilo, takže si myslím, že to letní tématiku plní.

..

Napíšu to znovu, nejde mi o to, že bych byl nespokojen s tím, jak jsem se umístil. Každý z výherních obrázků má něco do sebe a ostatním výhercům to přeji. Jediné co mi tady vadí je způsob argumentace, který tady používáte k tomu, aby jste mi řekli proč jsem skončil třetí.
 

DeletedUser

Guest
Který z mých argumentů Ti vadí nebo s ním nejsi spokojen??

[SPOIL]Napíšu to ještě jednou: členové DK Týmu hlasovali a hlasy byly sečteny. Kdo,jak a jakým stylem hodnotil, jaká si určil kritéria, to vše je záležitostí toho konkrétního hodnotitele.
Jediné kolektivní bylo, že jsem ze hry vyřadila jednoho soutěžícího, který nesplnil pravidla-po společné konzultaci se všemi kolegy.[/SPOIL]

Tvoje dílo splnilo všechny tři podmínky a bylo zařazeno do soutěže. To, že jsi skončil na 3.místě je výsldek hlasování. Každý má jiný vkus, jak už zde zaznělo několikrát.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Pokud sis přečetla vše co jsem napsal, tak ti musí být jasné který argument mi vadí.

Vadí mi argument, který sděluje, že můj výběr pozadí, které je z jiné hry uškodil v hodnocení mého obrázku. Jelikož kritériem pro pozadí byla jen letní tématika, tak by mělo být jedno, odkud jsem ten obrázek vzal.

Pozadí by se mělo hodnotit podle toho, jak se komu líbí, nebo podle grafického zpracování a né podle toho odkud ho kdo vzal. Doufám, že se chápeme.

To k argumentu pavouk123

K tvému argumentu.

V zadání bylo: že soutěžící musí použít motiv DK, nikoliv nějaké další hry firmy InnoGames.

Motivy DK jsem tam použil 3, a pozadí nebylo ani jedním z nich. Ani jsem se nesnažil docílit, aby bylo, prostě se mi to pozadí líbilo.

Nehádám se o tom 3. místě, to tu vůbec neřeším. Řeším to, že to z komentářů vyznívá, že nakonec volba pozadí uškodila mému výsledku, protože to je z jiné hry.
 

DeletedUser

Guest
Já se ptala na můj "špatný argument".

Moje argumenty byly pouho pouhé shrnutí všech třech pravidel, která se soutěže týkala-v obecné rovině ... a také fakt, že každý hlasoval sám za sebe.

Také jsem napsala, že pavouk zvolil jakési hodnotící kritérium a je to jen na něm, co ho v hodnocení ovlivňovalo. Pokud to bylo to, co napsal, je to jen a jen jeho názor. Nikde nevidím, že by psal, že to nemůže být použito, jen to prostě jen ovlivnilo rozhodnutí. Je těžké to vzít na vědomí? :)
[SPOIL]
Kdyby jsi byl např. vyřazen ze soutěže a to neoprávněně, chápala bych, že se bráníš. Doporučila bych Ti, abys podal protest adminovi DK. Takto ovšem postrádám smysl celé debaty.
U každého nejspíš hrálo roli jiné hodnotící kritéruium. U jednoho to mohl být celkový estetický dojem, krásný pocit, u jiného třeba profesní zdatnost. Někomu se líbí kudrlinky, jinému strohost. Pavouk byl jediný, kdo zveřejnil, co ho mohlo ovlivnit při rozhodování, Kdyby to uvdeli všichni, tak se stane co? Všichni soutěžící se pustí do diskuze, jak vše na svém obrázku udělali ok?
Nejspíš by to tady pak byl nekonečný příběh ...
[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
S tím souhlasím. Každý hodnotí dle svého, ale určitě bych nikomu nepsal, že volba pozadí mu uškodila.

Jako každý porotce má svůj vkus, tak každý grafik jej má taky. Vzájemně by jsme si neměli kecat do vkusu.
Zároveň by vkus měl jít ruku v ruce s profesionalitou a to oboustranně.
 
Nahoru