• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Nééé, zrovna když jsem si toho náhodně všiml, že je to v mém příspěvku a napadlo mě, že to bude nějaká soutěž a tak, že to sem dám, tak musí zase Lontra být první :D:D:D
 

DeletedUser40698

Guest
Ha, nová diskuse. Psal jsem něco, ale smazalo se mi to. :cry

Tak jinak. Kdysi jeden mobilní operátor vyhlásil soutěž o mobily. Šlo tam o odpovědi na soutěžní otázku spojené s co nejrychlejším odesláním odpovědní sms. Z prvu se mi nedařilo, protože než jsem naklikal v mobilu tu sms tak už jsem byl mimo těch prvních 84 výherců, pak jsem ale spojil mobil s PC a přes dodávanou aplikaci toho mobilního operátora jsem pak odesílal ty sms bleskovou rychlostí.;) A proto sem mi podařilo vyhrát asi 8 mobilů které jsem pak prodával na jednom aukčním portále. Těch 8 je jistých, dohledal jsem si to v emailech.

Pak kdysi ještě více dozadu jeden výrobce sušenek měl podobnou soutěž a tam také hrál prim k rychlému odeslání sms, též jsem musel spojit mobil s PC ale ten ještě neměl tenkrát usb kabel takže přes kabel s RS232 konektorem tedy klasický sériový a mobil měl ještě monochromatický displej s modrým podsvícením. Také jsem vyhrál pár výher i když mobily to nebyly.

No a tato soutěž je něco podobného(technického rázu) i když úplně něco jiného nebo jak jinak bych to přirovnal.

A pokud tady ta diskuse vadí, tak poprosím Moderátora o kompletní přesunutí všech příspěvků co tu nemají co dělat do diskuse.

Díky.:)
 

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Jelikož se nám blíží soutěž ke konci a zítra máme zelený čtvrtek + z neděle na pondělí by mohlo být 30 PB vajíčko hůř nalezitelné, tak jsem se se rozhodl dnes (cca 20:00) dát hned 3 vajíčka.


 
Naposledy upraveno:

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Vajíčka vložená - můžete hledat
 
Naposledy upraveno:
Nahoru