• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

DeletedUser40698

Guest
Ok, beru a omlouvám se, byl jsem moc kritický.
Díky za osvětlení a za uznání, že to byla textová soutěž prakticky tam o obrázky opravdu vůbec nešlo. Ano hodně lidí udělalo obrázek s paladinem dokonce i já, ale mě později napadlo se zeptat, zda vůbec musí být paladin na obrázku a to jsem se dověděl, že nemusí, tak jsem prostě chtěl vymyslet něco lepšího než nakopírovat na paladina helmu(přesto vyhrály tři díla jenž na obrázcích je paladin přitomen). Proto jsem vymyslel ten kříž, do kříže jsem vložil meč a celý ten šperk hodil do 3D zobrazení, pak jsem nakonec udělal jak by vynikal ten kříž na paladinovi. Ten nápad jsem měl rozpracovaný asi tak 14 dní, ale dokončoval jsem ho prakticky na poslední chvíli "za pět minut dvanáct" a to skoro doslova.
Kříž jsem pojmenoval po Richardovi. Král Richard I. Lví srdce.
[SPOIL]A co se týče toho bonusu, tak jsem se držel toho jako by to měl být předmět který by byl do hry vložen.
Hledal jsem prostě kompromis v bonusu, takže je jasné když by ten předmět dle světa zastával, nahrazoval předměty s bonusy pro kopiníky, šermíře a lučištníky, že nemůžou být všechny bonusy silnější, ale vždy jen jeden a ostatní o hodně méně než kdyby byl aktivován jen jediný dosavadní předmět. Navíc tento kříž by sloužil jen právě v obraně kdežto třeba paladin s Ulrichovým mečem docela dobře nouzově poslouží se šermíři jako podpůrná útočná jednotka, protože se přibližuje útočnou hodnotou k sekerníkům.:)
[/SPOIL]

EDIT: jinak budeš se asi Shedde divit, ale mé matce, se kterou jsem konzultoval všechna díla, kde ji vlastně zajímaly samozřejmě jen ty obrázky protože bonusy jí nic neříkaly, když tu hru vůbec nezná, tak se ji ty vidle líbily a k nim ten Tantalenův dvojkůň a samozřejmě ten můj kříž kdybych ho nechal na tom paladinovi.:yes
 
Naposledy upraveno moderátorem:

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Opravdu nešlo v první řadě o grafické znázornění, spíš byl hodnocen nápad, originalita a vtipnost.
 
Nahoru