• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

DeletedUser33829

Guest
Já si myslím, že korunku tomu nasadil sám Lamač, když píše o pistole, to jest střelná zbraň a střelné zbraně na DK nejsou.
Dále píše, že sklad slouží k doplnění nábojů. Že by šíp nebo kámen byly náboji? Ne, to ne, když už tu chcete operovat s tím, že munice nemusí být jen do palných zbraní, tak si to Lamač stejně už odrovnal tím popiskem, tam už se z toho nevykroutíte, ani nevymyslel novou jednotku, které by to mohlo sloužit. Hraje tuto hru dlouho, ví že tu pistole nejsou a vymyslí budovu, která má sloužit jako zásobrána k něčemu, co tu není, to je logika.

Biblosi, pěkně vysekaná citace z wikipedie.

Pistole je také z francouzštiny, kam se dostala z češtiny pro hudební nástroj.:yes

[SPOIL]O víkendu mě napadla pyramida, která by přídávala přes den denní bonus, Aztékové měli nejvyššího boha Huitzilopochtliho, což byl bůh slunce a ještě přidat jaguáří bojovníky. I to by odpovídalo více DK, i když Evropané pyramidy nestavili, ale zadání bylo jen na středověk, i když Aztécká říše bývá řazena jako další indiánské říše ke starověku, tak existovaly ale v době, kdy v Evropě byl středověk.[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Pyramidy jsi mohl, byly objeveny i v Evropě - na území bývalé Jugoslávie. ;)
 

DeletedUser

Guest
Můžu se zeptat, kdy že budou oznámeny ty výsledky? Já jen že už se nemůžu dočkat a týden nám už skoro končí :D
Jinak mě zajímá, proč nikoho nenapadl stroj času! Ano, v té době být nemohl, ale za pár tisíc let ho jistě někdo vynalezne a mohl se teleportovat do té doby a oni by ho získali. Díky stroji byste se mohl portnout na konec hry, kdy byste měli tak 1600 vesnic a vyhráli :D
 

DeletedUser33829

Guest
Tak jsi jej měl předložit místo hrobky a vyřadili by Tě ze soutěže a oprávněně.:D

Tak si teď vzpomínám, že mám od bývalého spolužáka vysokoškolská scripta na teorie relativity z Olomouce a doteď jsem je nečetl.:blush

Nejsem fyzik, fyziku jsem neměl několik let, ale celkem mě bavila a troufám si říct, že teorii relativity celkem pochopil, od mnohých, kteří ji nepochopili, akorát se ji dokázali našprtat a nebudu hledat nějaké definice a výstižnější slova někde na internetu, to pak je každý Einstenem nebo Hawkingem, ale pokusím se Ti to vysvětlit nějak selsky. Hmota má své zákonitosti, které se vytvořily s ní, kterými se řídí a ty neobejdeš a žiješ ve světě, kde je příčina a po ní následuje důsledek, opačně to nefunguje.

Čistě teoreticky, kdyby někdo vynalezl stroj času a ten by mu umožnil dostat se do minulosti, do té, která tu byla, nikoli paralelní vesmír, který by se nacházel ve stejném stavu jako náš v minulosti, pak bychom dnes věděli, že někdo odcestoval z budoucnosti do minulosti, ale nic takového se nestalo. Takže jasný důkaz toho, že by takový návrh měl DK Tým vyřadit.

Teleportace s tím nemá nic společného, teleportovat znamená, že se přesuneš z jednoho místa na jiné místo vzdálené, jedná se o přesun v prostoru, ne v čase. A osobně si myslím, že stejná blbost jako cestování časem, v tom smyslu, jaký jsi zde napsal. Znamenalo by to rozložení člověka a jeho sestavení na jiném místě. V těle se pohybují buňky a určování rychlosti a místa není jednoznačné, jak se domníval Newton, pak bys potřeboval obrovské množství energie. Prostě nesmysl a i kdyby něco takového mělo někdy být a fungovat, tak bych do toho nikdy nevstoupil, protože se jedná o zničení originálu a vytvoření kopie a já se mám rád, nepřipustil bych své zničení a vytvoření kopie. Shedd je jen jeden a originál.:p:yeah

A pak já necestoval ještě ani letadlem a některými dalšími způsoby.:mocking
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
OH... já to nemyslel vážně, to byla jen taková sranda, že se prostě dostaneš ke konci hry a vyhraješ:D... hele ty ses tak rozepsal až se mi z toho točí hlava.:wacko Každopádně to co říkáš je hloupost, protože já jsem ten stroj času viděl ve filmu a filmy nelžou, takže smůla !!:p Jo a teleportace možná není, ale vím, jak je možné dokázat, abys dosáhl vyvrácení teorie relativity, aniž bys použil newtonovi zákony k zavedení enormních hodnot na základě pythagorovy věty. Máš li objem válce dvakrát větší než kosinus, získáš hodnoty záporné. Ale jakmile odebereme všechny patnáctiprocentní hodnoty, nastolíme pohyb chaosu a podle našeho přítele platóna přijdeme na hodnotu kladnou. A při konečném dosazení lineárních rovnic získáme radioaktivního pavouka.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser3940

Guest
Pravidla soutěže:



  • Název nové budovy ( Originalita se cení )
  • Popište, k čemu je přesně určena a jak bude sloužit
  • Vytvořte grafický návrh budovy, je možné udělat grafický náhled vesnice a vybrat vhodné místo pro budovu
  • Budova musí reálně zapadat do období středověku a musí mít nějaké logické využití ( nepřípustná je např. budova "Kosmická základna" )
  • Vytvořená práce musí být Vaším dílem, je zakázáno kopírovat cizí díla jiných autorů! (Netýká se upravovaných obrázků ze hry nebo děl, která jsou volně šiřitelná na internetu)


Tak tedy příště taky zkopíruji asi nějaký obrázek z netu(jako druhé a třetí místo) a budu k tomu dva dny vymýšlet text, nežli naopak.... :D
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Díky za upozornění, jak vidno, nikdo nejsme neomylní a stalo se, že jsme přehlédli některé nedostatky, proto bude zatím vyhlášen jen vítěz, druhé a třetí místo bude vyhlášeno dodatečně po důkladnějším prozkoumání.
 

DeletedUser38457

Guest
  • Vytvořená práce musí být Vaším dílem, je zakázáno kopírovat cizí díla jiných autorů! (Netýká se upravovaných obrázků ze hry nebo děl, která jsou volně šiřitelná na internetu)

V tomhle bodu slovo práce vystihuje celkový výtvor (celý nápad i s provedením) aby proste někdo nevytvořil téma příklad. nemocnice a druhý taky nemocnice
A ten text v závorkách jasně říká, že obrázky šiřitelné na internetu použít mohu :)


Nevidím nikde problém, pokud vy ano, tak se s tím smířím :)
 

DeletedUser

Guest
Zrovna Ty jsi použil obrázky s vodoznakem, které nejsou volně šiřitelné.
 
Nahoru