• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Mě zase udivuje, že zkopírovaný obrázek vadí, ale to že někdo napíše nějaký text, 10 lidí se mu k tomu vyjádří, opraví mu jak pravopisné chyby tak i třeba různé nesmysly, on si to podle těch rad opraví, tak to už nevadí nikomu. A taky ten text už vlastně není jeho ale je to kolektivní práce .

Nevadí volně šiřitelný zkopírovaný obrázek, ale pokud je to obrázek přímo s vodoznakem, je to evidentně chráněné vlastnictví, pak to samozřejmě vadí.

Pokud jde o opravy textu po upozornění, každý má právo až do konce soutěře své dílo upravovat, ať už podle svého vlastního uvážení, nebo na základě upozornění, v tom nevidím žádný problém, tuhle možnost (opravit si chyby nebo předělat text) mají všichni soutěžící úplně stejnou, tudíž z toho neplyne žádná individuální výhoda.
 
Nahoru