• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

DeletedUser41822

Guest
Jenže nikde nejsou taková pravidla ;)

Ale bylo přesně stanovené zadání, což by se dalo brát jako pravidlo :wall

Ani já jsem zadání nesplnil a jsem rád že mě moderátoři alespoň upozornili že je něco špatně :) Sice jsem se s tím patlal o hodinu na víc, ale stačilo si prohlédnout témata ostatních a v jednom tématu byl dokonce dost podrobný postup, jak obrázek nahrát. Každý na to měl dost času (alespoň podle mého).
1.listopadu přišla zpráva o soutěži přímo do zpráv a myslím že to bylo celkem dost času :)
 

DeletedUser41660

Guest
každý soutěžící založí nové téma a s názvem svého nicku a do něj vloží soutěžní obrázek
z URL adresy.

Ze soutěže budou automaticky vyřazeny práce, které nebudou splňovat zadání v celé šíři. !!!

Váš vítěz nesplnil zadání ale to je asi jen vedlejší.

Ameli1-cz - Petr-1
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Hosting: Ameli-5 splnil pravidla. Hráči mohou mít více účtů a Ameli-5 v současné době pod účtem Petr-1 nehraje.
 

DeletedUser

Guest
Pro přejícího dobrotivce Hosting. Nikde není napsané, že můj účet na fóru a hře musí mít stejný nick, také je možné, že mají rozdílné emaily. Ale dle IP, a toho, že na tom původním nehraju můžu jednoduše dosvědčit, že to jsem já. Pokud na fóru už jeden účet mám, tak nemám potřebu si vytvářet druhý. Na DK mam dva, protože jsem chtěl nový nick a hlavně smazat historii, kdy jsem hrál dk jako asi 11 letý.

Jinak děkuji za výhru, upřímně jsem to nečekal, mile mě to překvapilo a potěšilo :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Na fóru nevytvoříš účet bez účtu ve hře, ale pokud například hráči pro každý svět použijí jiný nick, mohou mít na fóru pak více účtů, to zde zakázáno není.

Gratuluji výhercům a všem zúčastněným děkuji, že se do soutěže zapojili. Vybrat tři vítězné práce nebylo lehké, když se mi jich líbilo tolik ... :rose

Rád bych také připomněl, že nemusíte vymýšlení soutěží nechávat jen na nás, ale můžete sami aktivně navrhovat, jaké byste se rádi zúčastnili. Hlavní podmínkou však je, aby soutěž měla nějakou spojitost s touto hrou a byla publikovatelná na tomto fóru. :hi
 

DeletedUser

Guest
Gratuluji všem výhercům. Jste borci,:great to bych nedokázal, nemám na to odpovídající hardwarové a softwarové vybavení.:n_o
 

DeletedUser37060

Guest
Pridávam sa ku gratulácii víťazom. Môj favorit tam medzi nimi je :hi. Avšak s prvým miestom nie som spokojný, mne to príde skôr ako obrázok pre pozadie pracovnej plochy ako poštovú známku... :)

Avšak sto ľudí, sto chutí. :) :great
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Pro mne to zas hráč na druhém místě poněkud zkazil tím paladinem. Osobně bych k té nádherné kresbě volil něco méně nápadného z DK, jen nějaký symbol, který by tak nenarušoval celkový dojem, jako ten paladin. Ale že to dokázal dokončit a nevzdal to, za to má můj velký obdiv.
 

DeletedUser40698

Guest
Nepochopím nebo nechápu jednu věc. Proč jsem tam nesměl mít název Divoké kmeny? Když jsem teď namátkově napočítal, ze všech uživatelů tedy i těch mimosoutěžních zhruba 26 z 29 prací což je 89,655 %, zaokrouhleně 90% těch co měli na známce Divoké kmeny či Tribal wars nebo Divoké kmene.

Mohl to být klidně záměr, jak se mě kulantně zbavit, jo jako sice to bylo ready, ale asi jen na oko, a za tu moji drzost, že jsem upozornil na některé špatně vložené obrázky. Proto jsem také požadoval vyškrtnutí aby se vyloučil střet zájmů či podjatost atd. A to se nestalo, ba naopak jsem byl "utopen" okamžitým předčasným vyhlášením výsledků aby mi bylo zněmožněno ODSTOUPIT.Tak nevím, holt tady vládne chaos, když soutěžící nesmí odstoupit. Neporušuje to nějak lidská práva?

Jelikož tato poslední tvorba způsobila více potíží, než potěšení, napříště se velmi rozmyslím, zda se ještě někdy zůčastním.
Za ty hádky, vyhrožování a vydírání v reálu mi to nestojí!:red


Výhercům vinšuji.

 
Nahoru