• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

DeletedUser40729

Guest
Švýcaři byli v roce 2013 dokonce ve finále, kde podlehli domácímu Švédsku, od té doby byli v play off pouze v roce 2015, takže jejich výkony jsou jako na houpačce.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Český výkon ve čtvrtfinále je pro mě velkým zklamáním... Tipoval jsem zlato... Nicméně zdálo se mi, že tomu chyběla bojovnost, nebo jim naši prostě nestačili fyzicky... Nevím čím to je, ale čekal jsem na konci pořádný nápor, ten ovšem nepřišel a naši borci to tam jen doklouzali... Každopádně hodně lidí kritizuje Pastu a Plekyho... Nechápu proč, vždyť Pasta byl nás nejproduktivnější hráč, navíc i nejpilnější střelec, to že mu to tam nepadalo připisuji tomu, že jsme se málo cpali před bránu; špatné stínění, málo dorážek, malý důraz. A co se Plekyho týče, sice mu to letos nevyšlo ofenzivně, ale na druhou stranu to byl náš nejlepší defenzivní útočník. Za mě velká pochvala všem hráčům, ten tým měl charakter, ale jak jsem napsal výše - chybělo tomu trošku bojovnosti nebo více sil v rozhodujícím okamžiku, tedy ve čtvrtfinále. :D
 

DeletedUser33150

Guest
Já naše vystupování hodnotím kladně. Přišlo mi, že ve všech zápasech kluci bojovali, vezmu-li výkon s Kanadou a Finskem, tak se vůbec nemáme za co stydět. Švýcarsko a Rusko už dle mého byla trochu smůla, že to tam nenapadalo. Švýcaři výborně bránili a hodně střel zblokovali, Rusové nevěděli kde jsou a nebýt jejich prvního gólu a poté té přesilovky, dle mého názoru za čistý hit, tak se možná do konce první třetiny neprobrali. Bohužel jsme ani jednu šanci nedokázali využít. To, že lidé kritizují Pastu a Plekyho, také vůbec nechápu, já upřímně jediného koho kritizuji a to už několik let je Červenka, bohužel pro mě je to hráč co nemá národnímu týmu co nabídnout. Naopak Pastu obdivuji, že v jeho věku bez smlouvy (těsně před podpisem nové lukrativní) jede na turnaj kde může být zraněn, je pro mě to co by měli mít i ostatní. Když si vezmu ty omluvenky, co chodí, že není smlouva a nechtějí riskovat, tak mi to přijde nepochopitelné. Pro ty kluky by to měla být čest jet reprezentovat svou zem, ale asi hold každý má jiné priority. Co se týče Plekyho, tak ten pokaždé kdy je osloven jede, nehledá žádné výmluvy a nároďák na něm stojí a to je ten přístup o kterém jsem psal výše. To že se neprosadil bodově mi nevadí, na hřišti byl vidět, bránil útočil, bojoval a snažil se, takže výborné. Mile mě překvapili mladí a prakticky neznámí hráči - Šulák, Hanzl, Rutta, Zohorna, Šimek,... Tato generace když bude mít takový přístup má budoucnost. To samé mohu říci o Gudasovi, stále chodí články, jak se popral nebo někoho zranil, ale to, že honí prohlídky aby ho pustili aby mohl reprezentovat a pak je takhle neskutečně platný, všechnu tu jeho kritiku strká do kapsy. A snad poslední věc, všichni kritizují pana Jandače, že není trenér, ale dle mého pohledu je přístup, který má v naší situaci ten nejlepší a i kdyby byl odvolán někdo by měl tento trend následovat. Během sezóny protočí cca 80 hráčů při akcích a to je podle mě dobře. Lidé co na to potenciálně mají se musí otrkat a osahat si mezinárodní hokej, takhle to Fini, Švédi a Rusové při EHT dělají už několik let. My tu mladší generaci prostě musíme znova vychovávat, jelikož tady se to od přelomu tisíciletí zanedbalo a toto platí i o fotbale. Nebudeme mít žádné výsledky, ale musíme jít cestou kdy budou zkoušeni mladí hráči a kdy budou vědět, že tu šanci při píli a snaze mít mohou a je jen na nic hjak se s tím poperou.
Toť můj názor lajka a teď mě můžete ukamenovat :D
 
Nahoru