• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
V tomto vlákně můžete diskutovat o soutěži.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser33829

Guest
Mám dotazy.
V zadání soutěže je napsáno, že budovy mají být z okolí soutěžícího. Tak bych prosil upřesňující informaci, co jest okolí, poněvadž některé budovy soutěžících jsou z hodně dalekých oblastí, které bych já okolím nenazval.
Poté co mi to, tedy zda-li, vysvětlíte, tak budou soutěžící co to nesplní vyřazeni ze soutěže?

Díky za vyčerpávající odpovědi.
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Bylo to napsáno jako příklad, nicméně po zvážení jsem došel k závěru, že máš pravdu. Někoho by to mohlo zmást a opravdu by hledal budovy jenom ve svém okolí. Budova nemusí být vyfocena pouze v okolí, hráč může za budovou cestovat i přes půl světa. Tuto větu jsem ze zadání smazal, děkuji za připomínku.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Okolím soutěžících je vše, co je kolem nich v místě, kde se zrovna nacházejí, nebo kde se nacházeli, když foto pořizovali. :)
 

DeletedUser40852

Guest
To zase koukám, že někdo neví co je okolí soutěžícího:-D dobře na to odpověděl Biblos, okolím je to, co je zrovna kolem mě tam kde jsem, kdyby někomu došlo, že to co nevidí asi ani nevyfotí, tak by se tak hloupě neptal:-D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru