• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
214
Zde můžete volně diskutovat k soutěži.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.333
Jeden všetečný dotaz, vzhledem k velikosti obrázků, které se na DK fórum vejdou - musí to být skutečně celá třída, nebo by to mohla být jen část třídy - třeba jen stěna s tabulí a tak. Nebo může být uveden jen odkaz na nějaké úložiště a na velikosti obrázku nezáleží?

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
214
Stačí klidně i část třídy, o odkazu jsme nic nepsali, tak se obejdeme bez něho. :)

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
202
Nikdo, zvykni si, že tady je to mrtvé a support se probudí až v momentě, kdy je spamuješ.
Zdeněk měl asi víkend šichtu ve fabrice, tak neměl čas.

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
214
Nikdo, zvykni si, že tady je to mrtvé a support se probudí až v momentě, kdy je spamuješ.
Zdeněk měl asi víkend šichtu ve fabrice, tak neměl čas.
Prosimtě, vyhodnocení je vždy až většinou po 5 dnech ukončení soutěže, takže tvůj příspěvek je trošku zbytečný.

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
202
Nevím no, já jsem to začal hrát v roce 2008 když mi bylo 11 let, tehdy to hráli děti ale od roku 2015 nikdo dle mého názoru z mladších do hry herně nijak nepřispívá a spíše se vracejí ti staří, takže souhlasím.
Kdo si myslí, že v době telefonů, minecraftu a milion dalších propracovanějších her nemá přednost před klikačkou v prohlížeči, je blázen :-D

Já to vnímám tak, že se recyklují stále ty stejné témata historicky..

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
214
Děkujeme všem za náměty, ale každému hráči se líbí něco, proto věříme, že se vám někdy do vkusu se soutěží trefíme. :)