• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze ke Speed Lize

DeletedUser

Guest
Zajimalo by me, co se stane kdyz bude vic hracu, kteri budou mit 5 vyher tudiz prumer 1.Podle ceho se pak rozhodne vitez?
Pochopil jsem to tak ze muzeme odehrat kolik chceme speed kol,ale jen 5 podle nas nejlepsich uverejnime a z nich pak udelame prumer..
 

DeletedUser27281

Guest
Můžete odehrát kol kolik chcete, ale minimum je 5 odehraných kol
 

DeletedUser

Guest
Aha,takze kdyz odehraju 5 speed kol kde bych se umistil na 1 miste,tak bych pak radsi dal hrat nemel at mam dobry prumer?A co kdyz zacnu hrat nejaky speed kolo tam budu vedet ze se mi nebude darit a dam novy zacatek coz me posune na posledni misto tudiz ve finalni tabulce nebudu zobrazeny,protoze se zobrazuje pouze 50 hracu,takze jako kdybych nehral to se jak pak zkontroluje?:)
 

DeletedUser

Guest
Aha,tak jsem to prvne pochopil spravne :) tak me uz jen zajima jak se urci vitez kdyz bude mit vic hracu stejny prumer z tech 5ti vybranych kol ?To se vyhra rozdely? .. Nepochybuju o tom ze se tu najdou alespon dva hraci co za mesic vyhraji 5 speed kol tudiz budou mit stejny prumer - tudiz budou oba dva na prvnim miste teto souteze .. Mozna to je trochu nedomyslene,protoze pokud by se ta vyhra mela delit,tak ten co nakonec bude prvni na tom bude hur nez ten co skonci druhy,nebo mozna i treti,protoze vyhra se rozdely i mezi nekoho dalsiho co bude mit nejlepsi prumer..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
ještě k tomu přihlášení...abych se vešel bez prémia, potřebuju být mezi prvními 100...začátek je řekněme v 9.00, takže kolem této hodiny se mám zkoušet do zblbnoutí přihlašovat aby to vyšlo nebo jak? :D
 

hejdič

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Podle mě se -+do 5 minut ta 100 nenaplní, záleží na druhu speedu ... např. u Vítru to je chvilka a u nočního blesku to trvá o něco déle.
 
Nahoru