• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze ke Speed Lize

DeletedUser

Guest

Když začínal speed nikde toto nebyl napsaná Respektivě si to přečtěte sami jak mám vědět o tom že sem si sem měl dát více speedu bylo psáno 5


Vážení hráči,

připravili jsme pro vás jedinečnou soutěž o premiové body. Nenechte si ujít příležitost získat premiové body a ukázat vaše hráčské schopnosti!

Začátek a konec
15.4.2011 až 15.5.2011

O co půjde?
V časovém limitu 1 měsíce budete muset odehrát minimálně 5 speed kol(lze i větší počet). Na konci měsíce si sami vyberete speedy, na kterých jste se nejlépe umístili a vložíte je ve formě linků na jednotlivé speedy do příspěvku v příslušné kolonce na speed fóru(V sekci Speed liga si založíte topik se svým jménem,kam bude vkládat odkazy). První 3 hráči s nejlepším průměrem ze všech 5 speedů obdrží cenu(cena upřesněna níže).

Jak vypočítat průměr?
Pro někoho banální otázka, ale přesto vysvětlím.
Mám umístění na 5 speedech – 3x 1. místo
2x 4. místo
(3+8)/5 = 2.2

Ceny pro vítěze!
1. místo - 600 PB
2. místo - 400 PB
3. místo - 200 PB

Registrace
Pokud máte zájem zúčastnit se soutěže, posílejte vaše registrace Idemdorovi pomocí zprávy zde na fóru, nebo formou E-mailu na adresu speedliga.dk@gmail.com
Vaše registrace by měla být v následujícím formátu:
Liga - "váš nick ve hře"
Registrace zasílejte nejpozději den před zahájením soutěže.
REGISTRACE JSOU ZCELA ZDARMA!!!
V případě, že se nestihnete zaregistrovat v limitu, můžete podat přihlášku v průběhu herního měsíce, avšak případná výhra vám bude zaslána poloviční.
 

DeletedUser27281

Guest
Tato informace byla napsaná jako doplňující těsně před začátkem ligy
 

DeletedUser

Guest
Babicka klud...
Maju pravdu, viem prisla si o nejake pb ale to neni koniec sveta! :axe Skus to na buducej lige, tam budem aj ja, dufam ze sa mi podari obhajit to ako hram :)
 

DeletedUser

Guest
no nic vidim že si tu děláte ***** z každého nechápu to...před ligou bylo napsáno že každý si odehraje kol kolik chce a pro zpočítání průměru sem jich dá 5...ja sem ji jich sem dal 5 prvních míst což mě dává průměr 1 potom si jich sem dal sympathy 17 má tam také 5 prvních míst což je průměr také 1 a filip jich tam má 10 ale také 5 prvních míst což je průměr též 1...= že na 1 místě jsou 3 lidi...a nechápu jak můžete rozdělit umístění podle toho kolik jich kdo odehrál to sem si sem mohl dát speey kde jsem byl např:10 a bylo by a o žádnej průměr by nešlo...

i tak by ti to moc nepomohlo možna by jsi dopadl i hůř :notak buď rád za to co máš
a pokud ti jde o pb ty hamoune:mocking tak ti je klidně pošlu já tu stejně už končím;)
 

DeletedUser

Guest
i tak by ti to moc nepomohlo možna by jsi dopadl i hůř :notak buď rád za to co máš
a pokud ti jde o pb ty hamoune:mocking tak ti je klidně pošlu já tu stejně už končím;)

sak tu s pb dobry hrac nemoze mat problem :D
Staci vyhrat dva speedy za mesiac a mas stale premium aktivovany...

A filipe ty koncis? jak to?
 
Nahoru