• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 13

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DJPeca
  • Vytvořeno Vytvořeno
Vidím, že ne všechny kmeny brání své statistiky vojensky, ono je občas lepší napadnutého spoluhráče vyšoupnout mimo kmen.

Je mi opravdu líto chuck mototruck nebo darkkniht 6 (i těch ostatních kteří se dočkali, nebo v budoucnu dočkají takovéhoto zacházení)z kmene =BAR=, ikdyž to byli nepřátelé takové zacházení si nezasloužili!!

:dead

Naposledy upraveno moderátorem:
Vidím, že ne všechny kmeny brání své statistiky vojensky, ono je občas lepší napadnutého spoluhráče vyšoupnout mimo kmen.

Je mi opravdu líto chuck mototruck nebo darkkniht 6 (i těch ostatních kteří se dočkali, nebo v budoucnu dočkají takovéhoto zacházení)z kmene =BAR=, ikdyž to byli nepřátelé takové zacházení si nezasloužili!!

:dead

Nič nové pod slnkom,je ich viac,ktorí tak dopadli ,štatistika je štatistika,niekomu na tom záleží viac ako na hráčoch. :wall

Á, chudáčci si zřejmě šli stěžovat ke kamarádům... Zajímavé, co vy tady víte o jejich problémech.... Děkuji tady kolegům z Uk za hodnocení mých způsobů a vůbec kmene. Poslední dobou mi má pořád někdo od vás potřebu psát, že jsme v lamprdóně. Tak si nacpěte břicho dobrým pocitem, že jste nejlepší a nejvíc féroví.
Mě to ale nezajímá, tak mě s tím prosím pořád neobtěžujte. Pan dark knight se asi nepochlubil, jak se on angažoval pro kmen, nejspíš napsal, že jsme zmetci my. A pak mi tady kdejakej Mirek Dušín píše, jak mizerně se kmen, tedy i já,cchováme k hráčům. Těm, co za to stojí, tak pomůžu, oni to ví.. A ostatní klidně vyrazím a je mi to fuk.

škoda že tu není funkce jako na jedné sociální síti a to sice I like :wacko to se mi líbí :D

Ostatně my jsme z BAR taky přijeli jen to, co stojí za řeč a ostatní necháme být, tedy přesněji ostatní budou přijati postupně, po jednotlivých vesnicích.

Edit: se Vám to nějak rozpadá, nedobrovolně.

:cool:cool

Tak co kočky, už jste je smetly? Už jich tam moc být nemůže :-);)

Zpět