• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 13

DeletedUser30198

Guest
Já o ničem nevím :D:D

Jestli nekecáš, tak to je docela průšvih, poněvadž, jelikož, protože MY, UK nemáme dovoleno ani ovládat matematiku, natož tak VYHRÁT nějakou soutěž o body :D:D:D

Kde to zjistím že jsem vyhrála? Poradí mi někdo? :)

Edit: fakt jsem mezi 30ti výherci :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Lenicka77 - ty ma prekvapujes. Ked som odchadzal pred zaciatkom leta zo sveta 17, poprial som vam - nasim nepriatelom - vsetko dobre. Pogratuloval som Vam k neodvratnemu vitazstvu. Sice trochu predcasne, ale necakal som ze my VLH - jediny nepriatel vsetkych ostatnych kmenov, ked nepocitam malickych biblosanov, my VLH sme mali okolo 10% a vsetko ostatne vy. Ake je moje prekvapenie, ze ste ten svet do teraz este neukoncili ?

Viem ze to pride, ale slova o neschopnosti UK, z Tvojich ust vyznievaju bohuzial iba ako slova cloveka, ktory sa nevie vyrovnat s neodvratnou prehrou.

"Neschopnost" UK je vidiet kazdodenne na twstats.

Prajem vsetkym vasim hracom vela zdaru, viem ze to nie je lahke bojovat proti presile, ale ked si priznas pravdu, tak uznas ze UK vyhra tento svet preto ze je proste lepsie, ma viac hrajucich hracov, viac vole a vytrvalosti. A ak si to nepriznas, no to uz je tvoja vec.
 

DeletedUser35468

Guest
jo tak asi 10dní už píšeme někam do větru že ovládáme 85% světa.jo dějí se na kmenech zvláštní věci at je to na s17 nebo s13 ale to je jedno už.bohužel prohrávat umím ale se ctí nemám rád podvodné výhry a manipulace.tady vždy jsou to jen mé doměnky protože mi nikdy ty záhady nikdo nevysvětlil!p.s hlavu vzhůru i ufo prý existuje a uk už kráčí k vítězství tak za rok
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
No za divne veci povazujeme mozno kazdy nieco ine. Mne pripada napriklad divne poslat utok s armou ktora sa nevojde do selskeho. Viem ze dohoda na SV17 je asi komplikovanejsia, kedze sa spojilo moc kmenov a to davno predtym akoby mal prebiehat prirodzeny boj ..., diplomacia BO prevalcovala ciastocne aj vlastnch clenov ... takze sa to cele rodi asi tazsie, ale urcite to nie je nic co by nebolo v sulade s pravidlami. Aj ked o zahadnych zastupoch sme vedeli svoje.

Na SV13 taketo dohody netreba, lebo tento svet bude vyhrany vojensky a to ako jeden z mala co aspon o DK viem... Teda aspon vacsina z nas si to mysli. No ja neviem kedy to bude, ale ty mozno vies. K cestnosti vasej koalicie sa vyjadrit neviem, necitam vase forum ani si s nikym nevymienam nejake zahadne informacie, ale k cestnosti tej nasej sa vyjadrit viem. Nie je jedina, jedinka vec o ktorej by som vedel co by nebola v ramci pravidiel. Nasa koalicia nezabera vsi nepriatela ziadnymi podvodmi, je to matematika. Sme silnejsi a aktivnejsi. Tak to vidim ja.

Mozno to niektorych nepriatelov trapi, stve, je tazke si priznat, ze proste niekto druhy je lepsi. Nehovorim o jednotlivcoch, hovorim o kmenoch ... o komunite desiatok ludi ... Ale je to len hra, ja si to tu uzijem este, nekompenzujem si tu ziadne traumy ani zivotne neuspechy ... proste sa hram.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Jen technická poznámka - svět jedna bude vyhrán vojensky - už brzy ...
 

DeletedUser30198

Guest
No já vím že už to tam taky třepete konečně ke konci :D:D a gratuluji :hi
 

DeletedUser31120

Guest
Gratuluji všem k zázračnému ukončení světa 13.

Už je to pár let, co jsem tam hrával. :king:cool
 
Nahoru