• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 15

DeletedUser

Guest
Jak to tak sleduju, tak UwHáci jdou po jujkim..
Takovou dobu hrál s nimi a za ně a tet jednou proti němu..


jedna sa o to ze mal vela kamaratov u nepriatelov. chodil s nimi na zjazdy a podobne...
mal to tazke. bol medzi mlinskyma kamenmi. na jednej strane kmen na druhej kamarati. ja osobne som veril,ze najde nejaku cesticku. vela veci ale nasvecovalo, ze pomaha nepriatelom viac ako svojim sukmenovcom. tak ho cinc chcela trosku viac kontrolovat a overit si to. cez cestejsie brany zastup a podobne. chvilku to vyzeralo, ze to tak bude klapat. no na vianoce opustil kmen. dovody nepodal. len nam poprial stastie. dost ma to zamrzelo lebo tym nepriamo vsetko potvrdil.

sice sme stratili skveleo hraca. ale aspon pravda vysla najavo.
 

DeletedUser

Guest
Aha, tak to jsem nevěděl, že to měl takto..myslel jsem, že hraje jen za Vás. Každý má kamaráda u nepřátel, nebo alespoň v jiném kmenu, ale že měl na jedné straně kmen a na druhé kamarády, tak to je opravdu těžké..Možná měl možnost se skusit někde odstěhovat a tam normálně hrát..
Také trochu jujkiho znám, ale aby nenapsal, proč odchází z kmene to mi k němu nějak nesedí...
Stou pravdou najevo to myslíš jak.?
 

DeletedUser

Guest
proste to ze keby sa mal lamat chleba a rozhodnut sa ci my alebo val. tak asi by sa rozhodl pre val.
neberiem mu to za zle. ja osobne by som nevedel, ako by som sa v eho situacii zachoval. uz to dalej nerozoberajme prosim.
 

DeletedUser

Guest
Nevím jestli se rozhodl pro Val, když do něj ani nevstoupil.. udělal si svůj kmen asi si to chtěl nějak nechat projít hlavou a popřemýšlet..Ale to je jen mojeverze.. :)

Ok nebudeme to rozebírat.
 

DeletedUser27205

Guest
Uwh a hlavne Cinc sa véééééľmi zmenila od začiatku hry... Voľakedy som ju považoval za fér a priateľskú hráčku, dnes s ňou nechcem mať nič spoločné... Vec s Jujkim mi to len potvrdila
 

DeletedUser

Guest
Tak to nevím cinc od začátku hry neznám, takže nemůžu posoudit...
 

DeletedUser25877

Guest
Uwh a hlavne Cinc sa véééééľmi zmenila od začiatku hry... Voľakedy som ju považoval za fér a priateľskú hráčku, dnes s ňou nechcem mať nič spoločné... Vec s Jujkim mi to len potvrdila


Milujem ked hraci co prd vedia sudia a spinia iných hracov...
Keby si si precital vyssie uvedene komentare tak by si prisiel na to ze vec s jujkim nic nepotvrdzuje...opustil nas sam,bez dovodu a ostatneho...Nikde sme mu nepisali ze sa na neho nebude utocit,ani nas o to neprosil aby sme s nim drzali kamaratsky kontakt...Skor ci neskor by sa do neho pustili nasi nepriatelia...tak je lepsie mat jeho vesky u nas,aspon bude mat aj pamiatku na neho.Ja som ho nikdy nepodozieral z nicoho kedze ziadne dokazy som nemal...Bral som ho za Kamosa ako berem aj Cincy...a urcite nedovolim aby hociaky hrac z tu pritomnych spinil jej meno...Je to jedna z najlepsich hracov zenskeho pohlavia,ktoru som dakedy stretol...
Za moju karieru na DK ma viedli dve vynikajuce Vodkyne...Na s7 null z Order a na s15 Cinc z UwH...Zenske s nesmiernými kvalitami...Bez Cinc by nebolo UwH uz davno :) Takze netreba tu pisat hovadiny :)
 

DeletedUser18202

Guest
Val - Temný King dne 11.11.2010 v 23:02 hodin Citovat Přepracovat Smazat
Jasně musíme něco podniknout.Na TC bych se vykašlal.Stěhujeme se tam já s Fogi a Tophuman.Jak dorazíme na hranici TC dostane to tam rychlý spád.Takže tohle bych neřešil.Ale co pořešit chci je Smolko321. Když přemluvím KLID at na Smolka pošlou útoky a my tam protočíme 5000 plných půjdete do toho?? Máte ho kousek.Důvod proč?? Je toho několik.Už tam budem točit třetí vlnu.Útok se dělá rychleji než obrana.První vlnou šlo 3500 útoků.Ted už 5000 útoků ve třetí vlně se přidají hráči z KLIDu kteří zrušili s UwH tichý don.A ted znovu, proč?? Tak UwH má u smolka hodně obrany dále podporují TC kteří jsou taky pod útoky a podporují NanoJano který je taky pod útoky.Podporují znamená minimálně 10 seláků obrany v každé smolkově vesce.Pokud jim to tam prorazíme a zabereme ho budeme mít
1) vesnice
2) UwH ztratí 5 mega
3) UwH ztratí masy obrany
4) Když sundáme Smolka a napojíme se na Jujkiho hranici tento hráč přejde k nám tím odříznem RLC o kontinent od UwH z jedné strany.
5) Jujki vezme ještě jednoho hráče a UwH ztratí 20 mega.
6) Jak oddálíme hranice zrušíme DoN s _M_ za předpokladu že po jeho zničení s náma půjdete naplno do UwH.

Myslím že je to napsané dost jasně.Nikoho nenutím.Promyslete to a bud do toho půjdeme společně nebo jen VAL s KLIDem ale je jasné že to všem pomůže když Smolko zmizí.Spojí to naše hranice a oddálí ty od UwH.Hlavně přestupem Jujkiho se vzdálí UwH od RLC z jedné strany o jeden kontinent.

V inom kmeni by možno dali Jujkimu šampus a tortu, u nás nie.
 

DeletedUser

Guest
Nevím jestli se rozhodl pro Val, když do něj ani nevstoupil.. udělal si svůj kmen asi si to chtěl nějak nechat projít hlavou a popřemýšlet..Ale to je jen mojeverze.. :)

Ok nebudeme to rozebírat.

vidim ze sa ti jujkiho styl paci, kedze si ho nasledoval a pridal si sa tiez k nasim nepriatelom. som len zvedavy kolko podpor si poslal na podporu hracom z tvojho byvaleho kmena, na ktorych zacalo utocit val.

asi vela nie, lebo by to bolo nelogicke najprv pomoct hracovy, ktory drzi hranice a potom v zapeti z kmena vyst a pridat sa na stranu hracov ktory danu hranicu dobyvaju. ak sa mylim, oprav ma.

nic v zlom, ale dufam, ze sa ti to vrati - tato zrada.
 
Nahoru