• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 15

hejdič

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Macíny nepovídej..:) A nechceš mi zařídit BAN za to že to neumím hrát.? :rofl:rofl
Hromadná akce je především o domluvě hráčů a né rozkazováním hráčů..;)
To je trochu rozdíl nemyslíš.?

S tím člověčem jsi to trefil, ale hraju ho pořád nehrál jsem ho doteď..

Je to rozdíl, ale co když se hráč domlouvat nechce? Víš, na co je potom kmenu? Já bych ti to řekl, ale je to neslušný ... a dokážu si představit, kterej typ z těch dvou hráčů jsi byl ty, to mi stačí ;)
 

DeletedUser18202

Guest
Povely chápu, ale to nebyly povely jako v normálních kmenech...NIkoho tam nezajímal osobní život, prostě se řídili pravidlem Jsi v tomhle kmenu, budeš dělat to co chceme my, nic jiného nás nezajíma...Před Vánoci jsem neměl asi nic jiného na práci než jak ***** sedět u Dk a posílat utoky, at si je posílají Ti co na to mají čas a rodiné svátky atd je nezajímají....Jo já jim to neberu, ale at tím neovlivnujou další llidi...

Díky.

Pozri dostal si ten účet, sa Ti nepáčilo, mal si ho vrátiť a nie zdrhnúť zbabelo do iného kmeňa a druhý deň útočiť na svojich bývalých spoluhráčov z darovaného účtu. Keby Ti dali účet čo má len milión bodov, tak by si bol tiež taký hrdina? Alebo si neposlal žiadne útoky na nepriateľa a si si ich šanoval aby si mohol útočiť na svojich. Týmto sa musím ospravedlniť hráčom z KLIDu za Teba, že som si Ťa niekedy zastával. Gogo, Kati a Amadeus, mali ste pravdu.
 

DeletedUser

Guest
doteraz som myslel len ze si falosny.
ale zacinam mat dojem ze mas aj hosie vlastnosti, ked si nepochopil, co ti tou spravou chcel karkulko povedat.
 

DeletedUser

Guest
A s15 by bol čistejší a bez hnusných špinavostí....

sakra, keby viem co si za cloveka, ani jeden jediny clanok, co si dal do paladina necitam. bral som ta ako fajn chlapika. ale si asi presne ten typ, co vie druhim iba skodit. ak sa mylim, budem rad ked ma vydedies z omylu.

ale budme objektivni. napis sem prosim ta dovod, co ta vedie k tvojmu nazoru. jasne aj z pripadnym dokoazom. som fakt zvedavy.

a ak napises neco take, ze ty nikomu nic nemusis dokazovat(alebo to jednoducho odignorujes) tak sem laskavo nepis hnusne lzi ktore nemas ako dokazat, a ktore zbytocne len ublizuju.

lebo ak si nahodou trochu mimo, a nevies co si napisal, tak ja ti to prelozim. si povedal, ze vsetky hnusne spinavosi, ktore sa deju na 15ke zposobuje cinc. a to sem budes musiet dat sak sakramensky dokaz, ak chces potvrdit slova co si prave napisal, lebo aj ja osobne som spravil tiez par spinavosti pocas mojho hrania, na ktore nie som hrdy a poznam aj vela ovela,ovela horsich hracov. A co sa tyka ferovosti, tak cinc je ovela ferovejsia, ako som napriklad ja.


tak mi laskavo vysvetli, cim si zasluzi jednen clovek nepodlozene osocenie z toho, ze moze za vsetky spinavosti spachane na jednom hernom svete?
 

DeletedUser

Guest
Eargone tobě všichni vadí, máš vůbec nějakého přítele.? Vypadá to tak, že ne, protože na všechny něco vytáhneš a myslíš si, že jsou nejhorší, skus si to někdy pořádně přebrat v hlavě jestli není problém někde jinde, než ve všech ostatních..:hi
 
Nahoru