• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 15

DeletedUser27277

Guest
:cool pěkné počtení... o podrazech nic nevím, o tom, jak cinc umí pít krev bych mohl vyprávět leda z reálu... ale z některých výroků tady čiší nejspíš závist... jak se říká, není kouře bez ohně a celkem přesně to vystihl marcel...

Pokud sem e ještě za doby svého působení na DK někoho dotknul,tak se omlouvám,musel sem vždy jednt v zájmu kmene a tak sem možná přišel o dost přátel,ale taky sem jich hromady poznal.

sáhněte do svědomí (hlavně lord, i když i jujki) a pokud někomu nadáváte do špíny, hrajte fér a pro kmen prvořadě a ne půl napůl s nepřítelem (lordovo rozdávání vesnic v jeho podání)... až tohle zmáknete a budete nějak poškozeni, tak si teprve stěžujte

u nás by to v kmeni taky neprošlo, to je jediné, co k tomu po pečlivé studii můžu spolehlivě říct :hi
 

DeletedUser27205

Guest
Vy jste všichni velký kmenaři co?:rofl

Když já rozdával vesky, RLC a UWH byli neutrální, i když ano, všichni vědeli že pujdou do války...

Ja byl pořád lojální k svým přátelum a ne ke kmenu, který někdo vytvořil... i Cinc dostala vesky...

A jak si napsal hrajte fér a pro kmen provradě... Hral jsem fér, no bez ohledu pro kmen (to se zeptej těch z kterými jsem byl ve vedení) a bylo to POŘAD lepší jako zakrývat špínu "pro dobro kmene".


K Marcelovi...:

Ano pomohl jsi očistit mé jméno u UWH, jinde o mne nepochybovali.... Vlastne jedine Cinc, její elita a ty jste pochybovali, pak jste zjistili přes naši konverzaci, že je to lež. Takže proti mne padlo krivé obvineni, byl jsem vyhozen z UWH(hráči z UWH mě nadále rozebírali jako kamaráda :rofl), pak díky tobě očistěn a přijat do Tribalu. Já k tobě do kmenu nemusel jít, tys mě tam chtěl....
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser32004

Guest
:hi ... už to nemůžu vydržet Turgone, abych nereagovala. Takže: ty jsi chtěl do našeho kmene s tím, že budeš hrát. (Mrtvoly nesbíráme). Za pár dnů jsi mi napsal, že končíš, protože nemůžeš unést, jak Ti hráči RLC nadávají kvůli přestupu. Že mi dáš zástup a máme si Tě rozebrat my a Kowalski z RLC. Což už tedy samo o sobě bylo dost na hlavu. Ale respektovala jsem to a ze zástupu předávala Tvoje vesnic kowalskimu. Najednou se přihrnula pro vesnice hráčka lillO. když jsem jí popravila šlechtu, tak se vytasila s nějakým darováním ze skype.... tomu jsem vůbec nemohla uvěřit, že by sis ze mně dělal takového poskoka ..a když jsme po dlouhém zkoumání došly k závěru, že jsi to opravdu Ty a že lillO vymáhá to, co jsi jí opravdu slíbil, tak jsem já upustila od svého záměru svěřit Ti nějaký účet u nás. Prostě proto, že o takového hráče nestojíme. Marcelovi jsem ale řekla, že u nich třeba budeš spokojený a dokážeš hrát. Zklamal jsi i tam. Tvoji vesnici nemám ani jednu... ne, že bys mi je nenabídnul..ale já o ně nestála.
Jsi chytrý kluk a Tvoje skripta jsou pořád z nejlepších, ale o čem ta hra je..to nevím, jestli se Ti podařilo pochopit.

A když už jsem tady, tak k Lannagym. Je už na několikátém účtu a vždycky zradil kmen, který mu účet svěřil. Chlapče... Ty jestli budeš takhle pokračovat, tak z Tebe roste to, čemu se říká ..špína chlap. Původní hráč s tímto nickem byl se svým kmenem loajální a vůbec si nezaslouží být spojován s tím poserou, co je na účtu teď.
 

DeletedUser27205

Guest
Nejsou to má skripta:rofl

Pletete si mně s uživatelem Turgon (to je veliký pán, né já)
.....................

Cinc, jak vidím každej si to vysvetlí jinak... Prišiel som do vášho kmeňa, potom som Teba poprosil o to, aby bol môj účet rozobratý, kvôli tomu ako ma RLC neznáša (Adler, Lolo, Shrdlu, etc.), s tým, že mi dáš nový účet. ("Vejce" od Jujkiho)... Za LillOO som sa ti ospravedlnil, to dobre vieš, zabudol som na to. No s ostatným si súhlasila, tak nehovor o poskakovaní.
Keď som sa vrátil, ešte stále som bol na účte Vejce, až pokiaľ Teba hystericky nenapadlo, že som niekto iný. Vyhodený, blokovaný, 2,5M účet z veľkej časti v rukách UwH. Šikovné.
To, že už som nehral za TC, bolo kvôli škole. Nestíhal som to tak, ako som si myslel.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser32004

Guest
:shock .. tak tedy tímto se omlouvám uživateli turgon za to, že jsem ho s Tebou spojovala. Tobě Lorde, se ale nemám za co omlouvat. To, co jsme si dohodli, jsem beze zbytku plnila. Ostatní... omluvil ses tenkrát, ano. A já jsem Ti vysvětlila, že přesto Ti ten účet nesvěřím, protože Tvoje pojetí hry naprosto neodpovídá mému pojetí. Nějaké vesnice našim hráčům jsi potom předával už sám, nikdo Tě k tomu nenutil a nikdo to neovlivňoval. Tak tady ze mně laskavě nedělej nějakou erc mrchu. A že jsem udělala dobře, když jsem Ti účet nesvěřila, to jsi dokázal Ty, tím, že na tem, který jsi dostal, jsi se pro nedostatek času taky vykašla. Ono je pro kmen totiž jedno z jakého důvodu nemůžeš hrát. Podstatné je to, že nemůžeš hrát.
Přeješ si diskutovat ještě o něčem? Já bych to nechala spát. Ale jestli máš nepřekonatelnou touhu tady diskutovat.. tak se klidně přizpůsobím !
Mimochodem... ta hra se jmenuje ..divoké kmeny... kdo opustí kmen, musí být připraven unést důsledky.
 

DeletedUser27205

Guest
Ja som s touto témou nezačal :)

Každopádne táto téma sa volá Diskuze světových velmocí, preto tu nemám čo robiť a odchádzam
 

DeletedUser24999

Guest
co to tu ctu tak sem rad ze ten lannangym odesel kdyz to neumi hrat nemel by tu co delat:wacko. a na obranu kmene M delaj to velice dobre, vzdy se zameri na cil a toho se drzi dokud si ho nesplni jak tomu rikal on rozdavali rozkazi asi by to bez nich neslo aspon se tam o to staraj velkej cil napr: muabdeeb a rlc davali uz driv i kdyz meli o hodne min bodu:cool.
a turgone ty uz sem fakt nepis ty blaboly za cinc by nestalo tolik lidi co za ni stoji kdyby to byl nejakej podrazak vzdycky kecaj ti co vi uplny prd:p
 

DeletedUser

Guest
Takže lidi jak se tu máte :) :) pani ...... cinc-gac-gug jak se máš ????? a jak se vede na svete 15 tebe a vašim spojencum :)
 

DeletedUser18202

Guest
a ako pozerám máme z capa záhradníka
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru