• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 18

DeletedUser33479

Guest
To je ten rozdíl, lovci radši červenou narozdíl od vás :eek:P :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser36625

Guest
Jedině dobře, alespoň už bude konec :D Lovci začínají lovit barbary :D
 

DeletedUser33479

Guest
Si piš, co jiného když není žádného důstojného soupeře ? :eek:) Nebudu platit za čekání na konec
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser36625

Guest
Nechci začít zase novou hádku, tak si to neber špatně.Však jen berte... ;)
 

DeletedUser23861

Guest
vsak taky berem jen co jsme si vyvalcili, TF uz bylo na lopate a vedeli to moc dobre, drzeli sotva silou vule. sepik jim jen nabidl peknou vymluvu, ktery se chytli, aby si nemuseli priznat, ze na nas nemaji a chysta se jejich likvidace.
co asi oceni vsichni at uz hrali v jakemkoliv kmenu je, ze bude fajn leto bez drepeni u tyhle hry.
 

DeletedUser23861

Guest
novy svet zcela jiste zacne, ale zcela jiste beze mne. takova parta hracu jako se sesla tady, uz se asi nikdy nepovede dat dohromady, a ja se s lamama zlobit uz nechci. nic vic uz se stejne neda vyhrat, a mam dojem, ze zpusob jakym se to povedlo nam je unikatni. vsude jinde se vsichni spojovali, pratele i nepratele, proste hraci co na konci zbyli, my jsme jeli spanilou jizdu od zacatku, porazili jsme vsechny nepratele, v zaveru i pratele co se otocili proti nam, skoro vzdy jsme zacinali valku jako ty mensi. a se vsim tim lhanim a intrikama co na nas v TF zkouseli, lezlo mi to uz na nervy. takze jsem rad, ze je to za mnou. mam dokonce dojem, i kdyz to nemam podlozeny, ze Lovci jako kmen maji vetsi celkovy rank, nez vsechny ostatni kmeny dohromady od zacatku sveta. zavalcili jsme si uz dost.
a druhy duvod je, ze tento svet je posledni s klasickym nastavenim, zadny zkracovani doby staveb za penize a podobne. i kdyz bych na to mel, tak se mi nelibi, ze za penize ziskas herni vyhody, a kdo je nema, tak je bitej, s tim se proste nikdy nesmirim.
 

DeletedUser31794

Guest
I off rank mame asi vetsi nez vsichni dohromady.TF nemelo ani pulku naseho
 
Nahoru