• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 18

DeletedUser33479

Guest
Jednoznačně, znám víc borců, jenž přestali s tím kvůli těm blbůstkam jako zkrácení doby stavby atd. Ono, dřív to bylo o tom kdo to jak umí a byla to hra. Teď z toho je komerční záležitost, vísky se staví za tebe, můžeš s zkracovat dobu výstavby, zvyšovat si produkci, takže další travian, škoda toho.
Kde jsou ty časy kdy jsi to musel trochu umět a trochu si s tím pohrávat.. :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33479

Guest
Sepiku, proč jsi hrál na S18, nějak mi nedošlo odpovědi? Byl jsi tam adminem. Viděl jsi to, co jiní hráči S18 ne... Není to nějaké porušení, už jen fakt, že sem píšeš dost interní záležitosti jako například o tom, že vezír se přihlašuje z bla bla bla atd.
 

DeletedUser

Guest
peťo zase si mýliš pojmy a dojmy
Adminom som nikdy nebol bol som max. len zástupca hl. cheathuntera.
a svet S18 som začal hrať AŽ KEĎ SOM SKONČIL NA SUPPORTE
Toto nie je ošetrené a nikomu nemôžu zakázať hrať po ukončení činnosti. Takže a svojim vyjadrením potvrdzuješ čo som tu písal ohľadom vezíra. Nikdy som tieto veci nechcel písať ale nakoľko ste chceli odo mňa vyjadrenia kde čo porušujute tak som to napísal. Nenapísl som a nezverejnil som všetko.
Len vás poprosím určité veci si odpustite tu na fóre a ja budem ticho
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
115
Sepiku, pojď hrát na sv. 25 ! ;)
Hele, svět je tam taky hezky rozjetej,...sou tam jen samý příjemný lidi,....my bychom tě i měli rádi :yes

Já ti najdu nějaký příjemný útulný místečko hned vedle sebe a můžeš mi posílat podpory... Ju ??? :mocking
Co ty na to jako svazák ? :pardon
 

DeletedUser23861

Guest
lotos, sepika nedoporucuji mit v kmenu nejen kvuli tomu, ze ti ho rozhada a rozvrta, on nestoji za moc ani jako hrac. kdyz vlezl na majkyho, coz byla dlouhodoba mrtvola, tak jsme si rikali, hergot, ten novej majky je nejakej divnej, nebude on tam hrat ten sepik? postahoval si podpory, takze nemel podporeny hranice, posilal nejaky prapodivny utoky, zkratka dalsi hrac, co nezvlada ridit vetsi ucet. brat mu vesnice nebylo tezky, a to jsme si ho zatim moc nevsimali, pri hromadaku by zkolaboval.
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
115
Velkovezir - já vzala jednou kdysi dávno účet....
A popravdě už bych to neudělala. Nevím čím to je, ale "nezvykla" jsem si, nevěděla jsem co kde je.... Takže i mne lehce brali v okolí vesnice :sorry
Účet jsem vrátila v hrozném stavu :cry
 
Nahoru