• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 20

DeletedUser34342

Guest
Brňáci, v pátek odpoledne jedu do Brna, poraďte nějakou hezkou hospůdku a sejdeme se tam :)
 

DeletedUser

Guest
Čauves lidi . Tak co na s 20 kdý už skončí ten svět ? Je jasný , že COMING už nikdo nezničí . Ale nakonec to bude muset dopadnou tak , že do 1 coming přejde pár hráču a budou muset rozebrat ten druhej coming aby vyhrály svět takže to bude ještě zajímavý . Jinak po skončení Stikuta z Vet je jasný , že ten kmen už jde totálně do kytek a ostatní kmeny taky bohužel . S pozdravem Hardstile z s 20 :p
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ano, konečná a co Ty? Hrál jsi tam, až do konce?
 

*333*

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Ahoj!

To je hrozný, když vidím poslední příspěvek z roku 2014. :D To je už nějaký čas, sedm let (uff...), co jsem hrál tento svět, a vlastně naposled aktivně a se zájmem. Rád s kamarádem na tento svět vzpomínám, nejen proto, že jsem se držel mezi nejlepšími hráči, ale hlavně tím, že hrát DK v jeho zlaté éře byla zábava - velké světy, více hráčského skillu a méně prémium funkcí, časy velkých jmen hráčů a kmenů.

A teď bych se rád opět spojil se svými hráči, které jsem vedl v kmenu Akatsuki, pod stejným nickem. Lidé, kteří mě poznají a budou chtít zavzpomínat, tak se mi ozvěte do pošty. A těm, kteří mě neznají nebo kolemjdoucím, hezký den!

Trojka
 
Nahoru