• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 21

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna angelinocz
  • Vytvořeno Vytvořeno
JJ se těšim mne dochází suroviny.A doly mám na malým stupni takže konečně ve 22:01 jdem :axe:axe
xD

Toto jsem napsal 11/12/11 do sekce "Politická situace na S21"....byl jsem považován za blázna...uplynulo pár týdnů a máme to tady :yes ....můžete mi říkat věštec a nebo velký znalec poměrů členů vedení VK/VAL ......že by vzpomínky na politiku vedení VK/VAL na S15?...ani sám nevím :):rofl

[SPOIL]
Tak ted jsem se fakt nasmál, hlídám bratranci dva dny účet a co se děje v POHOdářích, to me fakt dostalo. Chudáci plánují celý týden akci na hráče z Bouře a když na něj chtěj vlítnout, zjistí, že jsou na něm jako ochrana zámky od spojenců VK, co pečou celou dobu s Bouří a hrají to na obě strany.

VK jede- VK jede-VK jede -Lorde díky, ty nikdy nezklameš , ostatně tak jako na jiných světech :rofl. Holt vysoká škola podrazů na DK :D
[/SPOIL]

Zpět