• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 23

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
[SPOIL]
Parfém v SP ještě je a docela dobře si vede. Zelíčko mohu Ti zodpovědně napsat, že při téhle slevě mincí budeme koncem ledna žádat o time end. Co Ty na to? Uvidíme, jestli mám dobrý odhad, až budeme mít 80 % mapy, tak Ti to sem napíšu.
[/SPOIL]
Zelíčko, plním, co jsem slíbila, dnes jsme docílili 80 % aktivních vesnic mapy a předpokládám, že už vedení žádalo o time end.
 

DeletedUser32004

Guest
Gratuluji :), sraz v Praze tedy jede celý kmen? :-D


Zelíčko to asi nezmákneme, víš sám, jak daleko jsou naši hráči v reálu na mapě daleko. Proto máme ty srazy dvoudenní, aby mělo opravdu smysl tu vzdálenost absolvovat. Jinak .. četla jsem tvoje básničky, moc se mi líbily a fakt to k tvému věku patří, všechno to tápání, pocity marnosti a nenaplnění, hledání.. Neboj, to časem přejde a najdeš svou cestu a najdeš i tu, která po ní bude chtít jít s Tebou :) Já Ti sem dám jednu pozdní básničku kamaráda, který v 16 letech psal přibližně jako Ty :)

Evženie Krásná

Báseň se jmenuje : "Měl jsem milou."

Měl jsem milou,
přeříz jsem jí.
Pilou.
Ona měla košulenku bílou.
Nedala mi žádnou práci,
tak teď sedím na Pankráci.
Já mám basu rád,
vždyť jí platí stát.

:D

Ujišťuju Tě, že v době, kdy jí složil, už to byl úplně normální táta od rodiny :)
 

DeletedUser30368

Guest
Tebe, ale jediného tam nechci, protože jsi člen UwH, ale protože jsi byl členem A-M :)
 
Nahoru