• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 25

DeletedUser

Guest
Jediné k čemu ta anketa posloužila dobře byla že v kmeni budou 25hráču což se učinilo a noční bonus o d -6:00 do 8:00 hodin (tak to abych nespal?? )
 

DeletedUser34223

Guest
Když nás máte tak rádi tak pro Nás něco dělejte, k čemu vám to potom je? Pro dobrý pocit z toho že se zvýšila aktivita na fóru? Pokud se ankety neberou v potaz tak je zrušte, protože to je absolutně zbytečné...
 

DeletedUser

Guest
Z jakých důvodů děláme ankety? Třeba proto, že nám na našich hráčích záleží a chceme vědět, co by se jim líbilo? Může Ti jen odpovědět citací angelina, který to dal dost jasně najevo:

My už bohužel nenaděláme nic s tím, že InnoGames si dá nastavení jaké chce a k předloženému návrhu někdy nepřihlédne... Jinak nikde není napsáno, že to nastavení je konečné.

Jak Angelino psal, výsledky anket jsou informativní. Tedy by se ty informace měly možná k něčemu využívat. Připouštím, že v některých anketách byly opravdu zvoleny nesmysly. Ale co se týče nastavení rychlosti světa i vojsk, to už se tu přetřásalo mockrát a mockrát. Víte, že hráči chtějí rychlejší a to už hodně dlouhou dobu.

Jinak děkuji za rychlé zodpovězení dotazu, toho si cením.
 

DeletedUser

Guest
Čtu to tady ale nepřispívám zde na foru, děláte si ze všech akorát srandu.. už jen těch 12 nesmyslů co musí kmen vlastnit.. ty nesmysly se budou objevovat po celém světě a chci vidět kmen který bude mít takovou polohu aby vše vlastnil.. díky za s23 a ta bude taky poslední :)
 

DeletedUser

Guest
Ale ano, kritizovat se kritizuje snadno, to Vám neberu, ale jak říkám, více už dělat nemůžeme. To prostě nejde, že si Češi křiknou, že chtějí každý svět s rychlostí 2 a InnoGames jim je pak bude dávat. Musíte pochopit, že oni mají svoji politiku a nemůžou to dělat takhle. Ona ta dvojka přijde, Inno ví, že přijít musí, hráči po tom touží... Přičemž jak říkám, nikde jsem neviděl, že by to bylo oficiální nastavení.
 

DeletedUser22316

Guest
.....

K čen sou ankety? Připomíná mi tu tohleto: za komančů se vyšetřovatel ptal vězňů jak sou spokojeni z bachařema. Oni jim po pravdě řekli kdo se chová slušně a kdo ne. VÝSLEDEK: bachaři co se chovali slušně byli vyměněni. Reakce vězňů byla že napříště podávali opačné informace.... Poučení? ASI BYCHOM SE Z TOHO MĚLI TAKY POUČIT....
 

DeletedUser34223

Guest
Tak tedy počkáme.
Když se tu tvrdí že verze finální neni, ale předem říkám že když bude rychlost 1.1 tak tam nikdo nebude..
 
Nahoru