• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuze Diskuze

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Herní podpora
Počet poděkování
293
Zde můžete diskutovat k nové probíhající soutěži.

Původní velikost obrázku nemusí být dodržena?

Je tam predsa daný obrázok

Je tam predsa daný obrázok
No právě, tak by podle mne měl být dodržen i jeho rozměr, Lamačova benevolence se mi nelíbí, ta bývala povolena jen u vlastních obrázků, ne u těch, které byly předloženy jako soutěžní na dokončení.

No právě, tak by podle mne měl být dodržen i jeho rozměr, Lamačova benevolence se mi nelíbí, ta bývala povolena jen u vlastních obrázků, ne u těch, které byly předloženy jako soutěžní na dokončení.
Soutěž jsme udělali se sakaalkou hromadně, shodli jsme se na tomto zadání bez jakýkoliv úprav a rozměru.

No však ano, v zadání je to dáno - ne, že ne:
Ozdobit, vymalovat můžete pouze vajíčko v obrázku, zbytek musí zůstat beze změny. Tedy i rozměr obrázku. Nemať soutěžící.

Mna skor zaraza ako ocividne su mnohe obrazky AI vzhladom na to ze detaily vo zbytku obrazku su ocividne zmenene... teda sutaziaci needitoval iba vajicko, ale cely obrazok nakrmil do AI, ktore nedokaze vystrihnut a zmenit iba vajicko, ale zmeni cely obrazok na velmi podobny, ale iny...

Je škoda, že dost zajímavých vajíček nesplňuje zadání, jak rozměry obrázků, tak třeba i přidáním tvarů mimo vajíčko. Pro nás ostatní, co se zadání držíme, je to na druhou stranu o to větší šance dosáhnout na nějakou výhru. ;)

Zpět