• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuzní sekce k soutěži

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
V této sekci můžete volně diskutovat k soutěži "Čím jsi naštval soupeře". Rádi na vaše otázky zodpovíme!


Váš DK Tým
 

DeletedUser42168

Guest
Dobry den,hrál jsem na světe 9 myslím byl to 1 rok co jsem začal hrát DK a měl jsem 1 vesničku a začal na mě utočit 1 hráč vybil mi armádu a bál jsem se že mě zabere tak jsem oslovil mého souseda aby mě zapodporoval a pomohl mi.Toho souseda jsem vůbec neznal.Slíbil jsem mu že až se z toho vyhrabu tak že mu budu vděčny a že bude ode mě řádně odměnen.Tak mi taky pomohl vesnici mi zabetonoval a zachránil.Já se z toho vyhrabal.Ptáte se jak sem ho řádně odměnil?Udělal jsem si utočnou armádu šlechtice a zabral jsem ho.Na světě 9 jsem se jmenoval Hujer.Bylo to ode mě hnusne ale opravdu jsem ho naštval když ten hráč začal hrát od začátku tak si mě hodil na profil že po mě pujde jako po uzenym a.t.d. a taky mi hned napsal osobní zpravu sprostou tak sem ho označil na support jako urážku tak mu zablokovaly učet.Tak si udělal novy učet a udělal to samy ale akurát mi nenapsal osobní zprávu.Byl na mě dost hustě naštvany.Tak to je můj příběh jak sem naštval kolegu na DK.
S pozdravem Král Solomon Kane 23
 

DeletedUser42169

Guest
Není to, čím jsem naštval soupeře já , ale čím naštval můj soupeř, nyní kolega, mne . Bylo to na světě 38 tuším a ke hře jsem se vrátil po dosti dlouhé době a tak jsem vlezl do kmene s dalšími 5 podkmeny, jak bývá na začátku světa samozdřejmé. Hrál jsem asi týden aktivně než se mi do cesty připletla komplikace, díky níž jsem se nemohl ke hře pár dní dostat .. Poté, co jsem se po těch pár dnech přihlásil jsem se překvapivě ocitl bez kmene a pod útokem jednoho hráče. Tak jsem mu napsal, jestli by bylo možné aby mne přestal farmit že jsem se nemohl dostavit na hru ale hodlám aktivně pokračovat a tehdá pronesl pro mne legendární hlášku => " Přece nenechám přetékat tvé sklady. " Na onom světě se toto poté šířilo v profilech několika dalších hráčů a byl jsem slušně řečeno za blba :) Tohoto hráče jsem po pár letech zase potkal na dalším světě a společně jsme se tomu zasmáli a je super, že zde existují ještě čestní a lidé, co nemyslí jen ve vesnicích a armě . S pozdravem FieryInferno
 

pangasius

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Zdravím :)
No čim jsem naštval soupeře? Já nevím už jsou to roky co jsem hrál naposled na S17 ale vrátil jsem se a začal jsem zase na S48 :) jelikož jsem věděl že pokud se chci uchytit musel jsem jednat rychle.Sledoval jsem hráče kolem mně.Čekal a čekal jsem každou minutu než skonči hráči začátečnická obrana :D .Jakmile skončila okamžitě minutu po tom jsem si šel pro suroviny :) mnoho nespočetně mnoho hráčů takhle rychle jsem odradil od hraní :) ale musím říct mam tady i takový případ hráče který se jako jediný nevzdal :D už přes 30 dnu se stálé vrací na DK s naději že si může v klidu zahrát ale bohužel jakmile přesáhne 300 bodu okamžitě k němu putuji katapulty :D . Mnozí již skončili na okraji mapy jen díky katapultům . Je to taková sranda no i celkem sprosté,ale hold to tak musí byt :) Přiložím ještě jeden příklad : jeden hráč si budoval svoji vesnici postavil pánsky dvůr doly atd a dobil vesnici bývalého hráče kterého jsem poslal na okraj mapy a v zápětí jsem za pomoci spoluhráče dobil jeho hlavní vesnici :D Samozřejmě hráč který dobil vesnici bývalého hráče kterého jsem poslal na okraj mapy v tu chvíli přestal hrát :D .Jen tak něco málo :)
 

DeletedUser42624

Guest
Zdravým všechny.
Můj příběh začal světem 42 mám tušení.
Byl to můj první svět po dlouholeté přestávce.Na začátku světa jsem vedle sebe měl hráče co měl strašně zvláštně napsaný profil. Bylo tam napsáno něco ve smyslu "nemá cenu proti mě stavět armádu stejně zvítězím". První dojem byl že je to nějaké dítě co chce stašit jiné děti. Mě ale nevystrašil. Po nějakém tom měsíci byl natom velice dobře bodově a měl velkou armádu. Zatím co já jsem stavěl defkuu. Po nějaké době už jsem přišel na chuť se šlechtou. Tak jsem si obsazoval 1.vesničku zatím co on už měl 2. Tak obsazuju a obsazuju on poslal na onen vesničku utok se šlechticem který tam došel dříve než můj poslední utok.Zabral si vesničku s offkou a já mu jí přebral a zničil mu celkou offku. A on my na to napsal (ser* na to. Dny rekrutace v prdel*) a skončil. Podle mého uvážení jsem ho naštval. :)
 

DeletedUser25625

Guest
Uz jsem si precetla zadani a opravila .. omluva velika :p
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Přátelé, asi jste špatně pochopili pravidla soutěže. Prosíme, přečtěte si to ještě jednou, je potřeba napsat příběh do vlastní sekce a ne jen příspěvek v diskuzní sekci. To do soutěže zařazeni nebudete a nemáte tak žádnou šanci vyhrát odměnu v podobě prémiových bodů, což je škoda, nemyslíte? ;)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Gratuluji vítězům soutěže a děkuji všem ostatním za účast v ní. Byly to zajímavé příběhy.
 
Nahoru