• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Divoký poker - diskuse/zpětná vazba

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
1.017
Vážení hráči,

zde můžete diskutovat/sdílet zpětnou vazbu k nové události Divoký poker.

Váš DK Tým

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
14
Dobrý den,
text události nám nebyl přeposlán v českém jazyce. Jsme na české verzi Divokých kmenů a podle pravidel hry § 3, odst 5. musí hráči komunikovat výhradně v Češtině nebo Slovenštině. Na support se toto nevztahuje? Na BAN supportu to sice není, ale na pořádné napomenutí ano. Jsem starší ročník a anglicky neumím. Co s tím uděláme? Mám se učit na stará kolena anglicky a změníme pravidla?

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
163
Podpora se rozhodla, že už se do toho hráčům nebude plést.

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Dobrý den,
text události nám nebyl přeposlán v českém jazyce. Jsme na české verzi Divokých kmenů a podle pravidel hry § 3, odst 5. musí hráči komunikovat výhradně v Češtině nebo Slovenštině. Na support se toto nevztahuje? Na BAN supportu to sice není, ale na pořádné napomenutí ano. Jsem starší ročník a anglicky neumím. Co s tím uděláme? Mám se učit na stará kolena anglicky a změníme pravidla?
Já psal ticket poděkovali za nahlášení a snad to brzy přeloží

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
129
To dodatečné rozdání odměn na základě žebříčku je fajn ale bohužel to moc nevyřeší když už si většina lidí odměny nakoupilo aby na to nezapomněli, tím pádem ten zbytek nemůžou utratit za to co by si normálně koupili ale na co jim zbylo... :(

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
1.017
Napiš ticket a uvidíme co by se s tím dalo dělat, jestli jsi položky jestě nevyužil

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
129
cením snahu ale nebudu vám to komplikovat, hra to byla dobrá, tohle se může stát, jestli se vám někdo ozve bude fajn když mu takhle vyjdete vstříc ale já osobně kvůli jedinému světu (S106) kde hraju při jeho vývoji nebudu fakt jako chtít řešit vracení položek a kupování těch věcí jinak :D ale díky <3

xxoxx

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
146
Dobrý den,
v poslední době se ke hře jako takové příliš nevyjadřuji a to, co dělám ještě méně, je občasné pochválení vývojářů – především proto, že si myslím, že hra má stále mnoho chyb a nedokonalostí. Dnes však musím udělat výjimku a vývojáře pochválit za event, který jsme poslední dny hráli. Konečně event, který je zábavný už ve své podstatě a není jen o sypání PB a „tupém klikání“. Shodl jsem se s více lidmi, že je tento event opravdu bavil a že se vždy těšili na další den, kdy si ho budou moci znovu zahrát.

Ano, někomu mohl event připadat složitý, ale ve chvíli, kdy ho člověk pochopil, tak se stal velmi zábavným. Za mě bych možná doporučil jeho mírné zjednodušení, hlavně co se týče vlajek – je jich tam zbytečně moc a pro někoho, kdo event nezná, může trvat i několik dní či hodin, než pochopí, jak jednotlivé vlajky fungují. S tím souvisí i největší problém, který event měl… a to častý nepřesný překlad bonusů vlajek a jejich vysvětlení. Bez praktického vyzkoušení si člověk často nemohl být jistý, jak vlastně fungují. To však přičítám spíše české verzi hry, na které by bylo do budoucna dobré zapracovat.

Myslím, že mohu mluvit za spoustu hráčů, když řeknu, že se těšíme na podobně kvalitní eventy, jako byl tento.
Děkuji.

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
267
Je smutné, že v dnešní době už spousta lidí neumí formulovat vlastní text, aniž by ho necpala do AI, protože se nedokážou sami srozumitelně vyjádřit v několika větách. :D:p