• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Divutvorná lopata - Strejda eM

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser35350

Guest
Divutvorná lopata

Předmět způsobí, že v dědině, ve které paladin je bude těženo o 20% více surovin.

paladin-lopata.jpg
 

DeletedUser40698

Guest
Vtipné řešení. A neměl by spíše tu lopatu mít normálně opřenou o zem? Takto vypadá, že by s ní chtěl někoho mlátit.
Avšak převedeno do hry určitě by toto neprošlo, to by pak ty položky za PB byly hodně znevýhodněny.
 

DeletedUser35350

Guest
Tak já nemyslým, že by to nějak znevýhodňovalo PB, napřed ten předmět musíš najít, takže do té doby utrácíš PB a když ho najdeš a nepotřebuješ páju k něčemu jinému, tak ho možeš nechat dřepět v jedné vesnici (PB pokud se nepletu funguje pro všechny). Mimo to samo inno nyní poustí do etheru jakésy prince a princezny co taky dávaj cca 20% těžby :).

Jinak co se obrázku týče, to sekyrka na pozadí nebe se líp retušuje jak třebas meč před nohama :-D a taky má hezké topůrko :-D.
 

DeletedUser40698

Guest
Jo to sice pouští prince a princezny, ale je to jednorázová akce která se pouští na krátkou dobu a ne celoročně a tudíž je spravedlivá pro všechny kteří jsou ochotní plnit úkoly a posílat bojovníky na příšery, za to se jim pak dostává královských odměn.:hi
 

DeletedUser35350

Guest
Stejně jako každý může bojovat s příšerama, může každý poctivě najít lopatu, ci si dobít bonusovku na surky... dostane za to poctivě odměnu ve formě 20% těžby navíc ;-).

PS zdá se mi takovýto bonus daleko férovější jako ty obrněný transportéry ap. s 400% bonusem na dobíjení ap. :p.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru