No tak to je škoda, že se neplánuje vývoj aplikace :-(
sice do nedávno jsem měl androida na telefonu ( Element P450) a Vaše appka byla velmi katastrofální

)) ale měl jsem ji jen nainstalovanou kvůli push zprávám příchozích útoků jinak appka šrot

)
To je fakt

aplikace pro androida (nevím jak je to u iphone) je prostě jen na pushky

původně sem myslel, že chyby při načítání zpráv, oznámení a všeho dalšího (na displeji mi naskočí ''Nepovedlo se načíst kompletní data'') jsou způsobeny pomalejším připojením mobilu k internetu. Ale teď v rámci vánočního dárku od Vodafonu jsem měl neomezenej internet (rychlost mezi 5-10 Mb/s) a vůbec se to nezlepšilo
Hlavně nerozumím, proč aplikace je dělaná jen na portrétové zobrazení (na výšku) a možnost pro landscape (na šířku) zobrazení úplně chybí. Chci něco napsat na fórum (pokud to jde) a nemůžu si ani otočit klávesnici. Při prohlížení mapy by landscape nejspíš taky vyhovoval mnoha lidem lépe
Co mi chybí je i přístup na účet, kde držím zástup přímo v aplikaci. Kdybych chtěl hrát DK přes prohlížeč v mobilu, k čemu pak aplikace je? Asi fakt jen a pouze pro pushky, aspoň ty fungují víceméně spolehlivě, a to beru jako velké plus

ale jinak ...
Takže moje otázka zní: je vůbec ještě možné, že aplikaci vylepší? Nebo tuto verzi již ponechají jako konečnou a nehodlá s tím ''šrotem'' nikdo nic dělat?