Taky jsem si dovolil něco vytvořit snad se bude líbit :D
DeletedUser Guest 16. dub 2013 #1 Taky jsem si dovolil něco vytvořit snad se bude líbit [SPOIL] [/SPOIL]
DeletedUser34582 Guest 16. dub 2013 #3 To má každý Ako sa volá ten font čo si použil na "nápady a návrhy" a to ostatné tak napísané ? Lebo toto som ešte akosi nenašiel
To má každý Ako sa volá ten font čo si použil na "nápady a návrhy" a to ostatné tak napísané ? Lebo toto som ešte akosi nenašiel
DeletedUser31120 Guest 16. dub 2013 #5 Klikni na obrázek přesměruje tě to tam kde to už přečíst celý půjde .. on to nedával asi přes přílohu protože by to mělo asi nejmenší rozlíšení
Klikni na obrázek přesměruje tě to tam kde to už přečíst celý půjde .. on to nedával asi přes přílohu protože by to mělo asi nejmenší rozlíšení
DeletedUser37075 Guest 18. dub 2013 #6 Nemyslím to barevně, ale stylově. Například to chybějící informace.
DeletedUser Guest 18. dub 2013 #8 Ďakujem moc snažil som sa ale na každom hostingu to je rovnaký:shout:scratch
DeletedUser31120 Guest 18. dub 2013 #9 Já chapu mě to taky nějak nejde nevím proč ... Ale máš to hezký uvidíme