• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Fair play svet

  • Zakladatel vlákna DeletedUser44183
  • Vytvořeno

DeletedUser44183

Guest
Zdravim,
možno to tu už bolo ale ludia, som zhrozený, nehral som dk dlho ale skusil som to. Ako teraz to dk funguje štylom: kto najviac narve do hry pb tomu to pôjde najrychlejšie. Skonči ochrana a uz pomaly sa stavaju panske ? No tak to je haluz no.

Nebolo by možne aspon raz za čas pustit svet kde budú vypnute pomocne sprostosti? Alebo to aspon raz skusit? Nech sa to hrá trocha na fair play a nie hrac vedla mna si ulieta na pemiovom trhu :D

Ani populacia tu uz neni čo bola, hej vsak aj ja co som siel si troska zahrat a videl som toto tak mam chut to hned zmazat a bye, mapa malička, štvrťka zbiera body, dalsi maju po hlavu pb tak sa boostuju a ostatok nestiha a je zničena po čase takymto hracom.......ale aspon sem skusim napisat. I ked to neprejde lebo INNO by nemalo tolko predajov asi...


Pozor NOHATE na mna ak to tu puštaju takto, ja som to tu naposledy ukoncil prave za to a prisiel skusit novy svet a je to rovnake, ehm asi aj horšie už.

Tak sa len pytam, bude tu niekedy svet nastaveny kde si každy hrac zahra fair play proti kazdemu? Tie PU a tak su normalka ale ten trh nech je len medzi hračma a dalsie veci co hracom ulahčia za body sa urychlovat deaktivovať. Však novačik sem dojde a hneď sa na to vykasle ked ho v obrovskej presile s PB prevalcuju. A on kde ich ma nabrat? Ked je tu prvy krat, hned napratať 100€ do hry aby mal šancu? Lebo tak to tu už je spravené. Nováčik jak prijde tak aj odide. Zaseknutý na tej istej populácii.

Možno to tu aj skusi viac ludi, staci to len pekne spropagovať....

Ďakujem za prečitanie, možno aj odpoved, ktora toto vyvrati, že si ty K K T ???? :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Ahoj, tohle to už bylo několikrát.

Firma InnoGames, určitě nespustí žádný takový svět i když by na ně tlačili hráči a DK tým.
Tato firma má několik zaměstnanců, které musí živit.
Proto ti nevyhoví, možná časem se to může změnit, ale pochybuji.

Proto je zbytečné zakládat další takové témata.
 

DeletedUser44183

Guest
Je celkom úbohe, že namiesto vymýšlania jak zvýšit predaj PB dali do zaujimavej hratelnej hry P2W funkciu, tu hru hralo mnoho ludí a bola sranda, boje, mapa neustale rástla.

No nevadí, už sa to nezmení teda. Docela je mi lúto jak to dopadlo.

Kludne aj zmažte toto téma.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Rádi bychom vyhověli hráčům a spustili svět bez prémiového trhu, ale takový svět nám byl zamítnut s tím, že prémiové funkce jsou nedílnou součástí každého světa a český trh je příliš malý na to, aby si mohl dovolit svět bez prémiových funkcí.
 

DeletedUser44183

Guest
Že česky trh je maly? Vsak ked pozeram ostatne servery, tak z nich skoro nikde nedosahuju ani polovicu čo este dosahujete vy. Nemcom to este nejak ide. A niektore ani nefunguju...Tak sa cudujem ze nepocuvaju hracov co im tu este ostavaju.

Inak otazka, zacala sa populacia stracat prave kvoli zmenam za premiaky? Pretoze mne to tak prijde a aj twstats tak na to vyzera. Hmmm
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Prémiový účet je od počátku hry, takže ten určitě nemá vliv na počet aktivních hráčů. Ostatní prémiové funkce spoustu hráčů vnímá negativně, jejich zavedení však bylo nutné a to právě z důvodu, aby hra byla pro vývojáře zisková a mohla se tak i nadále nejen rozvíjet, ale také udržovat.
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
To je sice hezke, ale podivejte se co to dela s hrou..

S63, Don Kendy, zacal minuly tyden a dnes ma 9 vesnic, 40k bodu.. Zatimco ostatni maji stezi 10k (i ti si trochu pomohli pomoci pb). Je smutny, ze je z DK v ranne fázi hry pay2win.
 

DeletedUser44244

Guest
Vsak, udelej to same...
Novy svet zacina co tri mesice, na dvou zacnes, vytahnes doly/deff a prodavas... takto dva svety a na tretim mas 20-30 tisic PB a muzes se boostnout...To v zadne jine hre neni ze by jsi jednou za cas nemusel platit:D A popravde povezme si ze je to dnes vsude, takze sorry ze to obhajuju, sam to pouzivam velmi stridme ale v dnesni dobe si nemyslim ze by to bylo spatne nastaveni kdyz uvazis ze proste z neceho ta hra zit musi.((
 

DeletedUser41698

Guest
Takže je to len otázka peňazí. Ak veľmi chcete, tak si taky svet zaplatte. :D
Som si istý, že za istú sumu peňazí by sa otvoril... Tiež som toho názoru, že InnoGames je potrebné financne podporovat, vy by ste pracovali zadarmo?
Samozrejme, prispel by som, ak by vznikla taká iniciativa, čo pochybujem....
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
To je sice hezke, ale podivejte se co to dela s hrou..

S63, Don Kendy, zacal minuly tyden a dnes ma 9 vesnic, 40k bodu.. Zatimco ostatni maji stezi 10k (i ti si trochu pomohli pomoci pb). Je smutny, ze je z DK v ranne fázi hry pay2win.

To, že si hráč díky Prémiovým bodů vytvoří náskok určitě není v této hře rozhodující, pokud se na něj domluví kmen dobře spolupracujících lidí, klidně i bodově mnohem slabší, dokáží takového hráče porazit. Tahle hra je hlavně o spolupráci, strategii, pokud se podívám na statistiky uzavřených světů, tak světy nevyhrávají ti nejbohatší, ale ti nejlepší, kteří mají při sobě kmen schopných lidí.
 
Nahoru