• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Forum velmocí

DeletedUser37320

Guest
Tohle forum bylo puvodne zalozeno hracem Kozmicz v slovenskym svete1. Bylo to aktivni tema hned po zalozeni, az do uplniho konce sveta a dosahlo skoro 500stran.
Vim, ze je porad zacatecnicka ochrana a zadne valky jeste nejsou, ale verim, ze se tohle forum rozbehne uz par dni po konci zac. ochrany a udela tenhle svet o neco vic vzrusujici a zabavny.


Všechny vás tu srdečně zdravím,


hra se nám už pomalu začíná rozehrávat, hráči našli své soudružné kmeny a vytvořili si k nim již určité pouto. Jedna věc mi zde ale stále chybí. A to nějaké forum, kam by měli přístup zejména vůdcové a hlavní představitelé těch nejsilnějších kmenů - velmocí!


Proto jsem vytvořil toto forum, kde dám příležitost veřejné diskusi, debatě o diplomacii a vyhlášení válek ostatním kmenům.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Ano, za dva dny hry je tu již plno velmocí a hráči si vybudovali takové vztahy ke kmenům, že kdyby se nějaký rozpadl, tak by šla polovina poskákat z Nuseláku :D
 

DeletedUser

Guest
Tvým vyšším posláním od dnešního dne bude naučit se chápat ironii...
 

DeletedUser30368

Guest
Jednu Velmoc vede Shedd a supervelmoc tam nevidím, ale asi kmen, kde je Miro :D...
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Čusík vy velmoci ... :D

Přeci všichni víme, že nejlepší je vždy kmen ve kterém jsem já, takže myslím, že toto fórko je trochu zbytečné. :D
 

DeletedUser30368

Guest
Pokud bude aktivní, fórum ponechám, pokud nebude smysluplně využito zamknu. Na pokec máme kavárnu.
 
Nahoru