• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Fotogalerie - Oficální DK srazy

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
divoke_kmeny_main.jpg



Fotogalerie
Oficiálních srazů hráčů divokých kmenů

---

I. Oficiální sraz hráčů DK - Praha/25.10.2008

Informace o srazu:

Byl chladný říjnový podvečer, v jedné menší pražské hospůdce se konal vůbec první oficiální sraz hráčů hry Divoké kmeny. Do hospůdky si svoji cestu našlo přes 80 registrovaných hráčů. Sraz se konal k ročnímu výročí vzniku této hry v České republice. Začátek srazu začal lehce, hráči se tolik neznali, takže se prvně jen tak lechce oťukávali, po pár pivech se to tu ale vypadalo jako v podniku, kde se všichni znají a kde panuje jasná přátelská atmosféra. Sraz se konal v době, kdy na český trh vstupovala česká verze hry The West, proto se na DK srazu konala také její prezentace a hlavní administrátorka uvedla pár vět právě o této hře. Na srazu bylo také Nintendo Wii, takže si hráči mezi sebou změřili síly v boxu. Na programu bylo také focení jednotlivých světů a také zde byli puštěny nejlepší kmenové prezentace, které mezi sebou soutěžili v soutěži o nejlepší prezentaci. Po několika hodinách zábavy, bavení a komunikaci nejen o DK se hráči pomalu začali rozcházet a v pozdních večerních hodinách (ranních hodinách?!) sraz zkončil.

Fotogalerie:


Rekordy srazu:

Nejmladší účastník srazu byl killer bakekang (11 let)
Nejstarší účastník srazu byl Pepča z depa (54 let)
Druhý nejstarší účastník byl hráč Mireček (48 let)
Nejvzdálenější účastnice byla hráčka Imladis (Ostrava/330Km)

II. Oficiální sraz hráčů DK - Horní Hrad/12.9.2009

Informace o srazu:

V polovině září 2009 se konal již druhý oficiální sraz hráčů DK, tentokrát místo srazu bylo vybárno opravdu v duchu středověku, stal se jím totiž sám středověký hrad, kdesi v zákoutí Krušných hor. Na Hauenštejn (Horní Hrad) se sešlo více jak 100 hráčů a sraz byl spojen se šermířskou akcí, která se zde ten den konala. Akce začala krátce po obědě a trvala až do nočních hodin. K vidění byla spousta středověké hudby, šermířského umění a samozřejmě nechybělo spoustu jídla a piva. Nedaleko hradu bylo postaveno stanové městečko, kde pár statečných bojovníků bojovalo s pomalým příchodem podzimu (a to v noci byla opravdu zima). Po dlouhém dnu ukončila akci ohnivá show a šlo se na kutě, někteří hráči odjeli hned po akci, jiní až druhý den.

Fotogalerie:


Rekordy srazu:

Nejstarší účastník srazu byl deda.k (65 let)
Nejvzdálenější účastnice byla hráčka zzivusazz (Liptovský Mikuláš/598Km)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru