Absolutně nechápu, proč je ukrajinská vlajka už i tady... Já jdu po městě a na každém druhém baráku visí ukrajinská vlajka... Jdu na statek podívat se na koně a tam visí ukrajinská vlajka... Jdu na facebook a každý druhý Jouda tam má ukrajinskou vlajku na profilovce... Jdu na Tipsport a tam v náhledu ukrajinská vlajka... Jdu na DK fórum, což je poslední místo, kde bych čekal takovou kravinu a nestačím se divit, v pozadí je ukrajinská vlajka... Přijde to nenormální pouze mně? Myslel jsem, že jsme Češi! Nikdy jsem nikde neviděl jen tak vyvěšenou českou vlajku, pokud tedy nepočítám místa, kde visí celoročně... Si tu už připadám jak na Ukrajině... Ano, s Ukrajinci soucítím, ale tím, že budou ukrajinské vlajky všude, se určitě nic nevyřeší a mě osobně to již hodně irituje...
Souhlasím a přijde mi to taky na hlavu a myslím si, že každý racionální člověk nějakým způsobem postižené lidi válkou podporuje a tohle gesto a trend mi přijde spíše opačným účinkem, než by to mělo být.
Upřímně nevím, jak je ve hře podpoří ukrajinská vlajka, když hra má být odraegováním od svých starostí z reálného života a myslím si, že za cílem tohoto to hraje většina lidí. Pochopím to venku, na barácích, v médiich, v podnicích, společenské téma apod ale do her to nepatří.
Pokud si přečtete světově uznávané odborníky zjistíte, že cílem většiny hráčů je únik od reality, od svých starostí a strastí a zaměstnat mozek něčím jiným.Zobrazit přílohu uživatele 7171
Dokonce i administrátor ruských Divokých kmenů - mimochodem je to Ukrajinec, žijící v Kyjevě - si této podpory nesmírně váží a sám říká, jak to lidem na Ukrajině dodává sílu!