• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Harley Quinn - Vánoční dárek

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Harley Quinn

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Vánoční duch

Probudila jsem se jak mě slunce lechtá ve tváři a já se úporně snažila vzpomenout co se mi to vlastně zdálo. Ze snu mi zůstaly jen emoce. Věděla jsem, že to bylo něco důležitého. No tak si třeba vzpomenu pak. Udělala jsem si ranní kávičku, u které jsem si zkontrolovala své vesnicky, zadala potřebné pokyny a zahleděla jsem se z okna.

Krásně sněžilo a já si vzpomněla jaké to bylo v dětství. To očekávání, příprava a finální rozbalovaní dárečků. Předtím ještě bláznění venku na dvore, když sněhu bylo na rozdávání. Rozhodla jsem se si to připomenout a k večeru, když se už stmívalo, vyrazila jsem na malou procházku. Šla jsem kolem hřbitova a ta kouzelná atmosféra zapálených svící mě tolik fascinovala, až jsem se tam musela podívat. Najednou jsem pocítila mráz v zádech. Tma. Nikde nikdo. Jen já a můj stín. V mé kabelce najdete ledacos, a tak mě samotnou ani nenapadlo že bych tam měla male čajové svíčky. Kupovala jsem si je pro radost den předtím a zapomněla vyndat. Tak jsem jednu vytáhla a zapálila ji u hlavního kříže. Zvedla jsem hlavu abych se nadechla a viděla padat hvězdu. Vánoce. Kouzlo? Tak jsem si přála nemožné. Ještě jednou být spolu s rodinou. Ještě jednou vidět otce. Ne, že bychom měli idylicky vztah. Ale byl takovým pevným pilířem.

Vyčerpaná procházkou jsem si dala dvacet a zdřímla jsem si na chvíli.

Všude světlo a teplo. Hřejivé teplo. Když tu mne oslovil známý hlas, který jsem už po letech zapomínala. Otočila jsem se a viděla ho. Povídali jsme si tak jako nikdy předtím v životě. Postěžovala jsem si, poradil mi. Když jsem se znovu probrala byla už hluboká noc a já ucítila slzy v očích.

Tohle byl dárek pro mne po devíti letech.

Nezáleží na materiálních věcech. Ty pominou. Důležité jsou zážitky. Čas, který si navzájem dáváme.

Pokojné a krásné svátky.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru