• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Herní Rychlost?

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
V anketě vyhrála rychlost 2! Takže proč je v nast. světa 1!? Díky za odpověď a doufám že bude rozumná!
 

DeletedUser35281

Guest
To nastavenie nieje éšte oficiálne...a anketa je iba anketa...ked v ankete vyhrá že rýchlost sveta chceme 2, tak to neznamená, že INNO Nám tam dá rýchlost sveta 2.
 

DeletedUser

Guest
Chápu že jsme závislí na Inno Games ale o nastavení světa by ale mohli rozhodovat naši admini ne? Rychlost 1 je skoro všude :( a ja bych taky někdy chtěl trochu rychlejší svět :( Mohlo by to být třeba alespon 1.6. Taky na rychlejší svět půjde víc lídí a víc lídí si tak bude kupovat PU atd... Podle mě kdyby na hl. Tribal Wars byla anketa o novém světě a hráči by zvolili Herní Rychlost 2 tak by ji tam dali :/
 

DeletedUser34582

Guest
No uvidíš ale podľa mňa 1.6 nebude to je na s23 :) ale keďže dali tak rýchlo ta sebou 23,24 kde boli nastavenia 1.6 a 1 tak teraz dajú 2 :)
 

DeletedUser

Guest
Viděl jsi někde, pěkně prosím, že ta rychlost je už definitivní? Resp. že to nastavení je oficiálně dané? Já tedy ne. Pokud to někdo z vedení nepotvrdí přímo zde na fóru, nastavení není finální. Nechme se překvapit.)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru