• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

herni chyba nebo nejaka novinka?

DeletedUser27494

Guest
Opravdu? gtak ja nejsem novacek klidne bych ten tutorial cely preskocil a anvic sem posledni radu ignoroval -neuhnul sem pred utokem brabrky a ni to kopi nedorazilo! to mby novacek mohl pochopit ze utok mu nic neudela co neni spraven! melop by apson tom kopi dorazit a v tutorialu byt nsapane ze jsem to udlal spatne ze jsem neuhnul ale nic se nestalo, tak proc mi radi kdyz moji chybz(byt zamernou) neopravi- to sinmkohunprecist pravidla hry a stejen si to udleam po svem! nebavi mne to z jednou vesnici nekde sem cetl ze by se meplo zacinat se dvema ale to asi nekdy jindy, a navic na tomhle svete ja uspechu dosahnu tezkko, nejsem tak bohatej abych si mohll platit po celou dobu hry ten nesm,yls z 20% navysenim priodukce surovin!


Do zacatku to pomuze kazdemi pokud si to koupi na dva tri tydny ale sponrujte to spoli s premiakem a sprvcem uctu a pomocnikem rabovanim a navic jeste body zan zkrasceni vystavby, no prote dejme tomu 500 mesicne mozna vic za to ze budu rychleji rust, rychkeji stavet,m rychleji opravovat a rychleji dobivat vesnice!
AT MI NEKDO VYVRATI FAKT, ZE NA TOMTO SVETE(/A JISTE SE TO OBJEVI NA VSECH DALKSICH) VYHRJAE ZKUSENY KMEN DOBRYCH ZKUSENYCH HRACŮ!
To nevyhraje! Vyhejae tento evste kdo bude mit nejvice clenů co si mohkiuu dovolit ty vsechny vyhody zaplatit! Nekritizuji INNO je to zkratka nutnost aby se udrzela hra na slusne urovni, ale jiz to neni hra o tom co umkim , jak jsem dobry hrac ale jak moc mam penez na to abych invetstoval do sve vyhry. do hry ze ktere nemam nic kromne te zabavy! Predpokladam ze kazdy dalsi svet bude jen drazsi nikoliv levnejsi takze 26 je posledni svet ktery jsem zacal. a i kdyyz nechi predpovudyt nic spatneho INNo vsadim se s vami ze takovy sveta 35 mozna 40 bude stat mesicene apson 1500 koruin a budou tam ztakove vyhody pro paltici hrace ze ti co nebudou platit se tam an i neogreji ,nebo nedostanoum, dokazu si predtsvit ze inno bud chit zaplatit v budoucnu i jen za registrsaci do hry! Promointe muj spam ale proste jsem jen zhodnotil situaci svouz spatnou ja fo toho vic nez premium od takove 50 te vsenice nedam a dobrou pro ty co od zhacatku az do konce budou platit platit plati a nakonec vitezstvi za sve penize si vitezstvi koupiu, neni to o umeni hrani ale o penezich a nikdo mne nepresvedci ze to tak nen i!
 

DeletedUser6185

Guest
ale ale, zle sa na to pozeras :D

to ci niekto DK hrat vie, alebo nevie je dane jeho schopnostami a vlastnostami. a to, ze niekto hrat DK nevie a plati si vsetke tie mozne veci, tak tym si len rychlejsie vystava dedinku/dedinky a ty, ak si lepsi, tak mu tie dedinky zoberies ci ma +20% produkciu, ci nema...

vsetko su to len ekonomicke pomocky a ekonomicka je zaklad, na ktorej mozes postavit vojensku silu. ak si vsak lama, tak mozes mat ekonomicku zakladnu aku len chces, lepsi hrac ti tie dedinky zoberie tak ci tak...

cize z mojho pohladu, budem rad, ak si to hraci v mojom okoli budu platit, rychlo stavat, oni zaseju, ja budem zat :D
 

DeletedUser27494

Guest
Dekuji za povzbuzeni rad bych byl kdyby to tak vylo uvidime jak to bude. Dpdpravdy.snad mas aspon castecne pravdu, ja nejsem novacek a myslim ze neco malo o hre vim, i kdyz nejsem nejlepsi hrac stale se ucim to priznam, ale platit si budu jen to zakladni premium , tak se hold budu snazit svuj ekonomicky handykep nahradit svyma znalostmi jestli to bude stacit ukaze cas,

ALE DEKUJI POTESIL SI MNE!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser16561

Guest
takze fejk?

to bude teda pekny zmatek kdyz v budoucnu na nekoho pojde tisic utoku od hraců a dalsich 500 fejů. z barbarek,nebude vedet rped cim ma uhybat driv! - no uvidime jak prijde oznamko co to bude!

Ide iba jeden utok. Splnis ulohu a mas pokoj, utok sa nebude opakovat. Takze 500 utokov z barbaky neocakavaj. V pripade, ze Ti nebude nieco jasne ohladom "noviniek" tak skus pozriet wiki, alebo napis a my Ti radi pomozeme.
 

DeletedUser6185

Guest
jskalka, je to o urcovani si priorit, moralke a obetovani svojho volneho casu. so zvyhodnovanim a znevyhodnovanim sa clovek stretava vsade, nie len na dk, ale aj v realnom zivote. a je to len o uhle pohladu, ci clovek nevyhodne pozicie berie ako nieco co ho psychicky utlaca a brani mu v lepsich vykonoch, alebo ci to berie ako vyzvu, ktora ho zenie dopredu.
 

DeletedUser27494

Guest
kamuflaz tak to beru i ja na sv26!
Pokusim se dokazat ze i bez placenych sluzeb to jde! haj pisu jinde kromne zakladniho premis nebudu do hr
y investovat nic jineho a i to premium az pozdeji)dokazu hrat bez premia i s 200 vesnicemi(a dokonce jeden cas mi tyden pred vyplatou dosel premium ucet a ja hral tyden s vice nez 500 vesnicemi-anoi byla to hruza delal jsem nasv16 jen to nejnutnejsi ale i to se da v krizove situaci, takze ano hodne hraců se ted na mne tesi az mne preberou deste vesnic zammesic pokud budu stale zacinat znoiva bez vyhod a oni budou mit placeny vse presto to tak udleam a uvidime jestli na to doplatim nebo dokazu svuj Handykep nahradit necim jinym,
 

DeletedUser

Guest
Jskalka, ty neumis psat? nechci byt zly, ale fakt se to neda cist:pardon
 

DeletedUser34317

Guest
Takhle píše pořád co ho znám, ale tady si dává ještě docela pozor, ve kmenu psal hůře :D
 

DeletedUser

Guest
zdravím, prosim Vás nevíte někdo, ta produkce snižená o 50% díky milici, to v případě žě nějakou vesnici vyrabuji se sniže na určitou dobu produkce? na jak dlouho? ma na to vliv i vojsko ve vesnici? vtahuje se to i na barbarky? v napovede sem nic nenasel, bo sem si nenasadil bryle, ktere nemam, dik za pomoc
 

DeletedUser27494

Guest
Kdyz ve vesnici kliknes na selak objevi se ti tam tohle: jeste neco ti tam chybi?


Domobrana ve vesnici
Pokud očekáváš útok, můžeš k obraně ještě nechat svolat domobranu, což má následující efekty:
Pokud vlastníš více než 2 vesnic, domobranu už svolat nelze.
Domobrana zůstane na místě 6 hodin
Za každý stupeň selského dvora (až do úrovně 15) získáš 20 jednotek domobrany
Po dobu povolané domobrany bude produkce všech surovin snížena o 50%
Abys mohl povolat domobranu, smíš mít max. 2 vesnic.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru