- Počet poděkování
- 12
Důchodci rozhodně neudržujou hru ve stavu v jakým je. Pořád hru udržují jen lidi, co kupujou PBčka, bez toho by INNO nemělo zájem na hře vůbec. Nežijeme v komunismu, kterej by se ti možná líbil. Tak to v praxi nefunguje. Asi nemáš přehled o hře, když jdeš používat irelevantní argumentaci. Zapadáš do podobný sorty hráčů, co jen budou tlkat, ale činy neukážou, protože hru nechápou nebo neumí. Budeš jen spekulovat a kecat, namísto převedení pořádné hry se svými kamarády, tohle není žádná friendly hra. Četl si vůbec obchodní podmínky, než si začal hrát? Casual je světem, kterej má výborné nastavení a komu ujede vlak, hold do konce nedojde, to je úděl bojové hry, proto je tak zajímavá. Nikdo ji nehraje proto, aby se tu chodil vykecávat a topit čas zbytečnou diskuzí.Přemýšlím kde bereš "breky důchodců", Biblos sice asi bude patřit k té starší generaci hráčů DK ale tuhle hru spíše drží při životě právě tihle "důchodci" protože mladší generace tenhle typ her tolik nevyhledává, hraje už úplně jiné věci.
To omezení, či úplný zákaz podporování barbarek, popřípadě silné znevýhodnění obrany v barbarkách na casualu dává smysl, existuje totiž jen pár variant mimo to, výrazně změnit nastavení či princip casual světů oproti klasickým, spouštět nové casual světy v daleko větší frekvenci a nebo prostě úplně casual světy zrušit protože styl jakým se dneska hrají nedává žádnou výhodu oproti běžným světům, totiž ... jednu ano, ale úplně nestačí, větší hráči do nějakého rozdílu nemůžou útočit na menší a nemůžeš jim zabrat jejich první vesnici.
Tyhle výhody ale postrádají smysl pokud se přesuneš na casual který už pár měsíců běží, čekáš než se ti narekrutuje armáda a eventuálně dostaví vesnice, než k tomu dojde okolo tebe není kam růst, chceš se přesunout někam kde bys růst mohl, jediné čím disponuješ je jeden selák útoku a ten ti umře v 26 bodové zapodporované barbarce, nevyrosteš, nebuduješ nic nového, jen obnovuješ armádu a doufáš že příště budeš úspěšnější ... ne nebudeš, protože praxe casual světů je podporovat barbarky a hrát tam v pár stovkách hráčů, protože ti zoufalci co neumí vyhrát normální svět mají potřebu si na casualu který má být volnější dokazovat že vyhrají aspoň něco
Opět odkážů částečně na to co jsem psal výše, Casual světy měly být forma jak si užít volnější tempo hry, ze začátku to spousta lidí přihlašovala jen párkrát za den, často se to podobalo trošku spíše nějakému sim city, ať už jsi byl jakýkoliv hráč přišel sis na svoje, ti kdo logovali párkrát za den si zaklikali, občas zabojovali, byli spokojení, kdo chtěl bojovat o vyšší příčky zabral pár desítek barbarek a vyrostl na úroveň hráčů se kterými už byla zábava vést nějaké boje, ale nebylo to o nějakých rozsáhlých bitvách a ambicích vyhrát svět ...
Pamatuju si Casual 1, hrál jsem to dva roky, když svět po čtyřech letech končil tak top 10 byly kmeny které měly stovky milionů bodů a bylo, nikdo to nehrotil.
Dneska Casual začne a za půl roku jsou rozdané karty, za 3 měsíce nemá pro hráče smysl se tam přesouvata já bych asi vrátil jak to bylo předtím, nedávat lidem možnost jen tak se přesunout na Casual, jen v případě zabrání poslední vesnice na normálním světě, a bez přesouvání inventářů, možná i s nějakým oslabením, jinak se Casual světy můžou rovnou zrušit.
Možná by nebylo od věci zrušit i PB trh na Casual světech...
Ale asi je to ztracený případ
Řešili jsme to už tady ... a v přílohách co jsem psal supportu, bylo mi řečeno tenkrát že nastavení běžícího světa se zasahovat nebude, a taky že jsou dvě možnosti, dát casual jen pro nově registrované hráče do cca roku, a nebo prostě je úplně zrušit.
Než tady nějaký pan dokonalý začne rýpat, hraju aktivně klasické světy, 2 jsem vyhrál, několik dohrál až do samotného konce, teď akorát dohrávám další svět kde jsme vyhráli, myslím že zkušeností mám dost a stejně mi způsob jak se teď casual světy hrají přijde na hlavu postavený, není to kec důchodce, a ani někoho kdo by neuměl normální světy hrát a vyhrávatcasual jsem chtěl hrát s párem kamarádek které vůbec netušily která bije a měly na hru minimum času,
Hra nikdy nebude držet tempo z doby před lety, tak to prostě je. Buď to zkousneš nebo smůla. Ty tvoje výhry, kterými se oháníš, jsou z dob, kdy hráči raději žvatlali než hráli. Dneska je vše jen o čase a prioritách.