• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
39
1. Znemožnit útoky za sebou ve vzdálenosti mikrosekund. Vlastně pořád nechápu proč je to legální :D
2. Vytvořit nějakou novou stavbu, nějakou schovku, která by ti umožnila ukrýt armu a v nastavený čas ji vytáhnout. Mohlo by to být odstupňované na počet army, kterou schováš. Na suroviny to jde, proč ne i na tohle?
3. Umožnit zasílat podpory v předem nastavený čas příchodu.
4. Podpory by měly být rychlostně zvýhodněny oproti útokům.
5. Vytvořit funkci "uhnout s armádou" a v nastavený čas ji přivalit zpátky.

Lidi, nejsem matematik, jsem zdravotní sestra :D Štve mě, že si někdo úplně v klidu doma, když má volnou chvíli pošle vláček, a obránce je značně odrbaný na možnostech. Čas, mobil, počítání, rychlost připojení atd.
Jediná obrana je poslat armu pryč a c půlce casu to vrátit zpět, sedět pět minut před klikem a sledovat vteřiny, když je to vlastně jen o štěstí a modlitbách atd.
tak po pravdě jsou světy kde vláček ani chytit nejde:))))

Kodlys

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
20
tak stačí přejít na jiné jazykové verze ..já po těchto dvou světech co tu hraji se tam taky vracím a už se těším..naše světy jsou poslední dobou jen pro ostudu:))Ale tak nejsme samy u sousedů taky už skoro nikdo nehraje:))
Děkuji za radu, nicméně tady se ptá support na vylepšení od hráčů, aby nás to bavilo. Tak sem napsal svůj názor. Nepotřebuji hrát jinde.

Wikiska

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Jasný no, ale spíš než dělat něco s neumožněním sběru surek mi přijde pořád podstatnější zavést nějaký antivláček :)
A nechceš rovnou něco co ti v daný čas pošle jednotky ať nemusíš v noci vstávat? Bože chytit vlak je opravdu jednoduché, člověk to pochopí na poprvé. Chápu, že se posílání vlaku vymyslelo, protože čím dál více lidí posílalo vlaky za pomoci skriptu a znevýhodňovalo to ty, kteří neskriptovali. Ale vzhledem k tomu že chytit vlak je opravdu jednoduché, nevidím důvod něco takového vymýšlet.

Souhlasím s těmi vlajkami, buď poupravit vlajku na štěstí a nebo mít místo ní vlajku třeba na výstavbu budov.
Stejně tak souhlasím s nějakou změnou Casual světů, jelikož poslední dobou mi přijde, že za 3 měsíce je rozhodnuto a lidi pak už jen musí čekat na konec světa.

Obecně hodně nově příchozích odrazuje to, že hru tolik neumí a často ani nemají možnost jak se rychle začlenit a už jsou zabraní, protože starší hráči již nefungují bez nelegálních skriptů a multiúčtů. Nelegální skripty, je něco co mi šíleně kazí hru, hlavně co se týče časování offek. Jasně může jít o štěstí se trefit po jedné ms, ale pokud máte hráče co pravidelně časuje do 1ms tak už je to dost očividné. Takže si myslím, že by dost hru vylepšilo jen to, kdyby se zkusil tento problém nějak podchytit.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
130
1. Znemožnit útoky za sebou ve vzdálenosti mikrosekund. Vlastně pořád nechápu proč je to legální :D
2. Vytvořit nějakou novou stavbu, nějakou schovku, která by ti umožnila ukrýt armu a v nastavený čas ji vytáhnout. Mohlo by to být odstupňované na počet army, kterou schováš. Na suroviny to jde, proč ne i na tohle?
3. Umožnit zasílat podpory v předem nastavený čas příchodu.
4. Podpory by měly být rychlostně zvýhodněny oproti útokům.
5. Vytvořit funkci "uhnout s armádou" a v nastavený čas ji přivalit zpátky.

Lidi, nejsem matematik, jsem zdravotní sestra :D Štve mě, že si někdo úplně v klidu doma, když má volnou chvíli pošle vláček, a obránce je značně odrbaný na možnostech. Čas, mobil, počítání, rychlost připojení atd.
Jediná obrana je poslat armu pryč a c půlce casu to vrátit zpět, sedět pět minut před klikem a sledovat vteřiny, když je to vlastně jen o štěstí a modlitbách atd.

Omlouvám se ale tobě nedochází jedna zásadní věc, obránci jsou značně zvýhodněni, pokud máš kvalitní kmen který se soustředí na obranu a spolupracuje tak můžou měsíce betonovat útoky z velké dálky a chytat vlaky, během vteřiny zabírat vesnice zpátky a jiné blbosti, když se dostaneš do fáze kdy se hranice posouvá třeba o desítku vesnic za den a umírají tisíce útoků bez většího úspěchu tak vyhrávají ti kdo mají větší trpělivost, ti kdo umí lépe plánovat a ti kdo umí lépe spolupracovat, najdou si více času, na S45 který jsme s kmenem vyhráli to bylo právě víceméně díky tomu že jsme zvládli přežít s malou morálkou v části světa kde dominoval soupeř a spolupracovali jsme v malém počtu lidí než se nám povedlo domluvit si podporu z druhého konce světa, oni u nás měli nehorázné ztráty a minimální zisky, ano měli jsme zbourané vesnice a stálo nás to hodně nervů ale přežili jsme z pozice výrazně slabších hráčů, myslím že tahle hra obránce zvýhodňuje dost, například věže? ty jsou na každém druhém světě ... a to už třeba ve hře nejsou přítomné takové šílenosti jako atheniany ohně :D

Antea

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Doporučuji tetris nebo jinou singleplayer hru
Kluci, já vás chápu, ale Kampaň do severní Afriky to být zrovna taky nemusí :D Je tu X zpráv, kde se bavíte o nováčcích... No ne každého napadne, co má dělat s vláčkem, i lidi, co to hrají týdny, roky, prostě neumí chytat... To je realita.. to je proč se noví lidé vylijou a zůstávají jen ti, kteří jsou v této hře roky zažraní a sbírají jednu vesku za druhou... Často bez možnosti se postavit silnému nepříteli.

Antea

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Jen říkám, že lidí, kteří neumí chytat je většina, hlavně noví. A můj názor je s tím něco udělat. Toť vše.

herrGeneral

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
55
Jen říkám, že lidí, kteří neumí chytat je většina, hlavně noví. A můj názor je s tím něco udělat. Toť vše.
Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod..

To je strašně špatná mentalita - něco neumím, tak to zrušme.. S takovou za chvíli nebudeme dělat nic

JanPoko

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
jako několik přede mnou:
zrušit vlajky štěstí a náklad, nebo modifikovat vlajku štěstí jen na kladné hodnoty, jinak nemá vůbec smysl.
+
umožnit výměnu vlajek i mimo rámec kmene.

Authorized

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Hraju první svět a první vlak jsem chytil na druhý naplánovaný interval, takže to bude spíš neschopností.

Spousta hráčů si jde jen klikat budovy, a pak se diví, že se i válčí.