- Počet poděkování
- 39
Udělal bych zase nějaký svět bez vlajek at pořád nejsme proti nováčkům zvýhodněný.-))
)Ale tak pomalu a jistě se i herně a kvalitou hráčů k naším sousedům rychle přibližujeme
))Jasný no, ale spíš než dělat něco s neumožněním sběru surek mi přijde pořád podstatnější zavést nějaký antivláček![]()
Zdravím všechny. Já bych se zaměřil hlavně na fungování hry jako takové. Používání nelegálních scriptu, Multiucty a vše možné další věci. Záskoky apod. Bohužel hráči už se tím ani netají a hrají vesele dál svět za světem. Teď na mě každý spustí že to se přece děje. Já bych úplně neřekl. Možná na každého jiný metr.
Např. Nevidím důvod proč bych neměl vědět od supportu jak dopadla moje stížnost? Podle mé zkušenosti jsem nedostal ani odpověď, ani se nic nestalo ve hře. Vlastně ani nevím jestli to někdo čte. V každé hře support komunikuje s hráči, nevím proč tady ne?
Antivlaček je blbost v době kdy obránce už má tak obrovskou výhodu v této hře.Antivláček by odradil daleko víc hráčů.

Ahoj, takový server už existuje. Zkus mrknout: www.tribalwars.netMezinárodní server