• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
39
Udělal bych zase nějaký svět bez vlajek at pořád nejsme proti nováčkům zvýhodněný.-))

INVINCIBLE DEATH

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
zapracoval bych na lepsim reseni odhalovani mutyuctu a ruznych botu a scriptu co prakticky hraji hru samotne. Zlepsil bych asi take vice ochranu proti naklikani 200 vesnic nechat si je postavit botem a pak je nechat zbarbarit a zabrat je protoze mam do konce ochrane lhuty 100 sasku ze surovin posilanych z naklikanych vesnic.Zlepsil bych system vlajek na stesti jak uz tu bylo psano. Take bych vylepsil schopnosti paladina nebo je upravil trochu lepe nez jsou ted knihy. Tento system zvyhodnuje sypace kteri maji moznost si menit knihy jak chteji oproti hracum co nejsou na tom finacne dobre. Take bych zakomponoval do hry to ze treba dopady utoky se automaticky boudou menit o par sekund aby se zamezilo sriptu ktery dokaze poslat 200 utoku to dvou milisekund a presto ze kazdy vi ze je to lidsky nemozne tak se s tim stejne nic nedela.Take bych pernametne banoval hrace co konstane pouzivaji zakazane sripta a jiz nekolikrat se jim na to prislo ci pouzivaji multyucty. Tresty jako je 5 dni ban a podobne jsou opravdu jen vysmech hracum co hraji poctive a to jen protoze nekdo sype tolik ze si kazdy svet na tech hracich prijde INO na nemale penize.Take bych konecne zavedl moznost hrat dual ucet. 90% zahranicinich hernich serveru je tohle scela nomalni jako treba nam neblyzssi Slovensky server.

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
39
No Slováci a dulay..kdyby to byly jen dualy:))Ale tak pomalu a jistě se i herně a kvalitou hráčů k naším sousedům rychle přibližujeme:)))
Tyhle věci bych sem prostě nepustil už ted to tu vypadá,že někteří hráči tu dualy hrají a beztrestně tu fungují...

Jinak ve zbytku s tebou Invi naprosto souhlasím.

Kubina

Veterán
VIP
Počet poděkování
1.005
Jasný no, ale spíš než dělat něco s neumožněním sběru surek mi přijde pořád podstatnější zavést nějaký antivláček :)

Jak by to mělo fungovat?

Zdravím všechny. Já bych se zaměřil hlavně na fungování hry jako takové. Používání nelegálních scriptu, Multiucty a vše možné další věci. Záskoky apod. Bohužel hráči už se tím ani netají a hrají vesele dál svět za světem. Teď na mě každý spustí že to se přece děje. Já bych úplně neřekl. Možná na každého jiný metr.
Např. Nevidím důvod proč bych neměl vědět od supportu jak dopadla moje stížnost? Podle mé zkušenosti jsem nedostal ani odpověď, ani se nic nestalo ve hře. Vlastně ani nevím jestli to někdo čte. V každé hře support komunikuje s hráči, nevím proč tady ne?

Na zprávy s nahlášením už support neodpovídá. Ještě před zavedením tohoto systému jsme změnili přístup, kdy jsme využívali vždy věty s budoucím časem.
Nyní přímo ticket systém ukazuje informaci o tom, že hráč bude prověřen.
Důvodem je zamezení poskytování hráčům informaci o tom kdy se support na daného hráče podívá a ve většině případů hráči dokáží rozeznat zda hráč ban dostane nebo ne. Tedy tímto chráníme systém nahlášení proti zneužívání.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
130
Antivláček by pomohl jen zlomku nových hráčů ze začátku hry, v pozdějších fázích hry by prostě lidi posílali více fullek se šlechtou, nemluvě o tom že vláček vždycky bude načasovaný s rozdílem 100ms mezi každým útokem, v momentě kdy si hráč dá práci s časováním 4 fullek z 4 různých vesnic se šlechtou může rozdíl mezi útoky být třeba 10/20ms a to teprve zkuste chytat i s antivláčkem :D

Shinra

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Když se chci přihlásit do hry, tak mi to mezinárodní nenabízí. To je to o čem mluvím. Umět to i dobře napropagovat.
To na co odkazuješ je jen anglicky mluvící. Dnešní browser hry jak nejedou mezinárodně tak jim těžce ujíždí vlak. Ať si z jakékoliv země, navoliš si jen jazyk a hraješ s ostatními hráči. Mohl bych tu jmenovat konkrétní hry a firmy, ale nevím zda to není zakázané... V tomhle Inno těžce zaspalo dobu. Hráči odcházejí, nudí se na prázdných serverech. Smíchat hráče třeba jen z Evropy a udělat společný server, na který by byl odkaz hned na úvodní stránce hry, to by byla potom řezba.