• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

GGKing

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
27
Ale přesně o tom .net je ... chceš hrat mezinarodni a neumíš anglicky
Tak jak se chceš domlouvat ?

Shinra

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Nepochopil jsi mě. Mluvím o správné propagaci a umění nalákat na to hráče. Zřejmě si jiné hry než od Inna nehrál.
Když si rozklikneš přihlášení do hry a nabízelo by ti to registraci na mezinárodní server, když by se o spuštění psalo předem na českém fóru... To je zcela něco jiného na to uslyší mnohem více lidí, než vydávat anglicky server za mezinárodní. I když to zní jako jednoduchá věc, skutečnost je taková, že hledat něco s koncovkou .net málo koho napadne.
Schválně když to tak dobře znáš, kolik se utvoří cz-sk kmenu na novém spuštěném serveru .net? Překvapilo by mě kdyby se podařilo naplnit více jak 2-3 kmeny českých hráčů a to jen lidi, kteří byli již předem domluvení. Ale když si vezmeš, že na nově otevřeném českém serveru se ti zaručeně náplní 4 kontinenty hráčů... a představiš si, že to samé by mohlo být i na tom oficiálně mezinárodním serveru... a přičteš k tomu jiné národy... to už je jiná pohádka

Naposledy upraveno:

Debeti

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21
S tou propagací souhlasím... Do jisté míry. Nejspíš to může působit trochu zapomenutě, když člověk neví kde hledat. I tak si ale nemyslím, že by byl zásadní problém takový server najít, pokud tě to zajímá a máš o to zájem.

S tou angličtinou... To je podle mě trochu těžší. Představ si, že to každý bude mít ve svém rodném jazyce a budeš se chtít domluvit s někým, kdo nezná anglické termíny pro jednotlivé stavby nebo jednotky. Takže použije vlastní jazyk, třeba maďarštinu :D
Navíc, do vlastního jazyka si to můžeš překládat automatickým překladem, který dnes umí většina prohlížečů. A to jen za podmínky, že tu herní grafiku, ikony a významy jednotlivých budov nepoznáš automaticky. Což, nerad přiznávám, ale kolikrát se mi o tom i zdá xD
Tak či onak mi přijde nejrozumnější mít jeden společný jazyk - a jaký je lepší, než ten nejrozšířenější na světě?

Shinra

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
S tou propagací souhlasím... Do jisté míry. Nejspíš to může působit trochu zapomenutě, když člověk neví kde hledat. I tak si ale nemyslím, že by byl zásadní problém takový server najít, pokud tě to zajímá a máš o to zájem.

S tou angličtinou... To je podle mě trochu těžší. Představ si, že to každý bude mít ve svém rodném jazyce a budeš se chtít domluvit s někým, kdo nezná anglické termíny pro jednotlivé stavby nebo jednotky. Takže použije vlastní jazyk, třeba maďarštinu :D
Navíc, do vlastního jazyka si to můžeš překládat automatickým překladem, který dnes umí většina prohlížečů. A to jen za podmínky, že tu herní grafiku, ikony a významy jednotlivých budov nepoznáš automaticky. Což, nerad přiznávám, ale kolikrát se mi o tom i zdá xD
Tak či onak mi přijde nejrozumnější mít jeden společný jazyk - a jaký je lepší, než ten nejrozšířenější na světě?
Jazyk vůbec neřeším. Vždy jsem se dokázal domluvit. A když jsem to zvládl jak tak to dokáže každý. Jen jsem tím chtěl říct, že se jedná o jedinou přidanou funkci na těchto serverech jinak na nich není nic složitého.

GGKing

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
27
Propagovat mužeš jak chceš, věřím tomu, že spoustu cz hráčů by na inter šlo, kdyby si mohli převést pb a vlajky.
Nicméně tam češi jsou i tak, kteří se jazykové bariéry nebojí.

Agresivní virus

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
tento trend je všeobecně všude stejny a proč? forma neinvestuje do reklam? kdo kdy viděl reklamu na dk někde? kromě jejích hlavnich stranek (facebook , a další stranky ) jak mužou chtit přiliv novích hraču pokud tu hru nepropagují a hračí se k ní nedostnaou ani se o ni nedozvedi pokud přimo nenapišou divoke kmeny ( tribal wars) nemužeš chtit přliv novích hraču pokud firma neinvestuje do reklam atd... napřiklad streamera zaplatit a další lidí a propagovat tu hru mezi lidí a na youtube atd... avšak ino games je to v podstatě jedno takže nemužeš čekat přiliv noví přiliv hraču pokud se ke hře nedostanou navíc je odradí i požadavky na čas což je i těchto her astronomicky já kdybych nebyl na duchodu tak bych to ani nehrál a to je prostě fakt si představ že hráč u toho při ražení musí bejt 48 hodín nomstop pokud ma více vesnic vzdalenich a každych par sekund klikat ražení minci? to ma noví hrače přitahnout? však ty principy jsou tak pofiderní že to i ty noví hrače co se k tomu dostanou přes kamardy to omrzi a prostě už se tam nepřihlasi a inovace? co připady řeknu co? další eventy ktere jím rejžují love a další novínky do eventuch jako je game pass opět rejžovačka money :D potom nemužeš čekat že se taky připojí další hrači když je to čím dal víc pay to win a to prostě hrače odrazuje

nemužeš očekavat přirust lidí do tehle hry .D člověk si radši zahraje nějaky AOE 2 nebo the sims 4 nebo připadně mnoho dalších her ktere jsou k dispozici proč davat penize do dk? to postrada smysl dat penize do gamblovani jestly padne nebo nepadne předmet ktery chce :D pokud by to nemenili za premiove body tak by to bylo protizakone ale hezky z toho udělaly herni menu pojmenovanou premiove body

ta hra je převažně pay to win jsou i hrači kteři do toho dali statisice premiovich bodu :D noví hrač se koukne a hele nemam šanci se udržel typek na prvním mistě mě zabere hned

připadně na novem svetě skončí ochrana a co se stane ty hrače ty vetší prostě zaberou a on se nemuže branít to ma někoho bavít? važně ? já to hrají jenom kvuly kamaradum jinak bych se ani neobtežoval se přihlašovat proto že to za to nestojí a postrada to smysl ta hra je fixovana na čase a hlavně na penize řekneme si přiklad typek si koupi v akcich 100tisic pb a co protí tomu uděla normalní hrač? prostě radší to vypne po par dnech proto že nema šanci protí tomu co druhy den uděla pansky a dalši hned šlechtice a za par tydnu třebas 2 až 3 ma 7 hrač a co ma ten normalní hrač? řekneme si to na rovinu jedine co ma je v podstatě jenom to že čumi na toho hrače s 20 až 50 tisici bodu co si brousy na jeho postavenou vesnici ktera ma napřiklad 2000 bodu pokud hral fakt aktivně :D

KEVAR

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12

Takže bys rád zavedl jako univerzální jazyk čínštinu? :D

Určitě by bylo lepší, kdyby se udělal mezinárodní svět, na který by šly použít všechny české i jinak zahraniční účty, kde by byl jednotný jazyk. Což ale dnes už je poměrně zastaralá věc, nechápu, že v INNO stále sedí banda neschopných programátorů, kteří dnes mají k dispozici nástroje, co do pár hodin dokážou vytvořit jednotnej interní program, kterej bude automaticky překládat chaty hráčů, co by nepoužívali jednotný jazyk. Dnes už je snadný něco naprogramovat.