• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Hraje tu někdo World of tanks? Mám problémy s hrou.

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Ahoj, potřeboval bych Vaše rady. Dopředu říkám, že nejsem žádný velký znalec PC softwarů a znám prakticky jen to, co používám / potřebuji. Věřím, že se tu najde zančná populace hráčů, kteří WoT hrají. Každopádně pokud to sem nepatří, klidně mi to smažte. Díky za pochopení.

Každopádně, když jsem si dnes zapnul WoT, tak už jen loading hry jako takové trval nezvykle dlouho, to stejné načítání do bitvy a následné reakce ve hře (fps a ping ve hře byly v normálu 100fps /40ms +-) + jsem neslyšel zvuk přži mých výstřelech. Zkoušel jsem hru restartovat, pohrát si se zvukama. Během hraní si s hlasitostí ve směšovači hlasitosti jsem si všiml, že mám v mezi nastavením hlasitostí i další možnost.. world of tanks chromium embedded, v procesech jsem nic takového spuštěného nenašel. PC jsem projel antivirem, taktéž nic. V moment kdy jsem vypnul WoT, tak to zmizelo, při opětovném spuštění se to zase vrátilo.

Situace stejná i po reinstalaci hry.

Setkal jsem se někdo se stejným problémem? Projíždím fora a nikde jsem k tomu problemu nic moc nenašel, ačkoliv se o tom někteří lidé zmiňovali (již od roku 2018).

Díky za reakce.
 
Naposledy upraveno:

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
to asi tady nikdo nehraje, zkus forum/suport přímo té hry, nebo jestli ta hra má národností modifikace, tak forum či suport v jiném státě (anglicky, německy, apod)..
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Tam jsem psal. :) Ale jak rikam, je tu dost lidi co to hraje. Proto to zkousim i tady. Pokud je to takovy problém, prosim lock a presunout.
 

No More Dreams

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
30
Ono možno veľa DK hráčov hraje WoT, ale nemyslím si, že veľa z nich sleduje DK fórum takže dávam tomu dosť malú šancu, že sa ti niekto z WoT hráčov tuto ozve a ešte k tomu šanca, že sa ti ozve s niečim čo by ti pomohlo...

Síce WoT nehrajem a nemám tušenia o čo celkovo ide, ale čo som vyčítal z tvojho príspevku tak skús sa zamyslieť nad tým, či si nemenil niečo na PC alebo na WoT medzi hrou kedy ti všetko fungovalo a medzi hrou, kedy ti to zrazu začalo nefungovať. Možno nejaké módy, alebo doplnky, alebo nejaký nový software na PC, inak ti poradiť neviem... Zameral by som sa na toto
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
a nebo to mohli být aktualizace.. ? PC systému či hry (nebo obojího).. taky jen hádám.. :)
 
Nahoru